Minikler Kızılay’la tanıştı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2016 - 16:36, Güncelleme: 09.11.2016 - 16:36
 

Minikler Kızılay’la tanıştı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Şehzadeler ilçesinde bulunan Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi minikleri, düzenlenen etkinlikle Kızılay’ın önemini kavrama şansı yakaladı. Kızılay’ın görevlerini eğlenceli bir dille anlatan...
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Şehzadeler ilçesinde bulunan Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi minikleri, düzenlenen etkinlikle Kızılay’ın önemini kavrama şansı yakaladı. Kızılay’ın görevlerini eğlenceli bir dille anlatan çizgi filmi izleyen miniklere, daha sonra Kızılay hakkında bilgiler verildi.Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki minik öğrencilere eğitim verildi. Etkinlik, Kızılay’ın görevleri hakkında bilgi veren çizgi film gösterimi ile başlarken, minik öğrenciler çizgi filmi dikkatle izledi. Film gösteriminin ardından Kızılay Manisa Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu İnanç Nihan Erdoğan, miniklere Kızılay’ın hangi görevler yaptığına dair bilgi verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Koordinatörü Fırat Özcan da, merkezlerde eğitim gören çocukların kültürel, sosyal ve sanatsal faaliyetlerle gelişimlerini amaçladıklarını belirterek, “Bu anlamda kurulduğu günden beri ülke genelinde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Türk Kızılayı’nın geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza anlatılmasını önemsiyoruz. Düzenlenen etkinliğin de çocuklarımızın Kızılay’ın yaptığı çalışmaları ve Kızılay’ın öneminin farkını varmalarına katkı sağladığını düşünüyorum” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Şehzadeler ilçesinde bulunan Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi minikleri, düzenlenen etkinlikle Kızılay’ın önemini kavrama şansı yakaladı. Kızılay’ın görevlerini eğlenceli bir dille anlatan...
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Şehzadeler ilçesinde bulunan Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi minikleri, düzenlenen etkinlikle Kızılay’ın önemini kavrama şansı yakaladı. Kızılay’ın görevlerini eğlenceli bir dille anlatan çizgi filmi izleyen miniklere, daha sonra Kızılay hakkında bilgiler verildi.
Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki minik öğrencilere eğitim verildi. Etkinlik, Kızılay’ın görevleri hakkında bilgi veren çizgi film gösterimi ile başlarken, minik öğrenciler çizgi filmi dikkatle izledi. Film gösteriminin ardından Kızılay Manisa Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu İnanç Nihan Erdoğan, miniklere Kızılay’ın hangi görevler yaptığına dair bilgi verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Koordinatörü Fırat Özcan da, merkezlerde eğitim gören çocukların kültürel, sosyal ve sanatsal faaliyetlerle gelişimlerini amaçladıklarını belirterek, “Bu anlamda kurulduğu günden beri ülke genelinde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Türk Kızılayı’nın geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza anlatılmasını önemsiyoruz. Düzenlenen etkinliğin de çocuklarımızın Kızılay’ın yaptığı çalışmaları ve Kızılay’ın öneminin farkını varmalarına katkı sağladığını düşünüyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.