Minikler meslekleri uygulamalı öğrendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2017 - 14:23, Güncelleme: 27.02.2017 - 14:23
 

Minikler meslekleri uygulamalı öğrendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile geleceğin teminatı olan minikleri geleceğe en iyi şekilde hazırlıyor. Bu kapsamda Şehzadeler ilçesinde bulunan Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi minikleri, ‘Meslek...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile geleceğin teminatı olan minikleri geleceğe en iyi şekilde hazırlıyor. Bu kapsamda Şehzadeler ilçesinde bulunan Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi minikleri, ‘Meslek Avcıları’ programına katılarak, meslekleri uygulamalı olarak görme imkanı buldu.Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencileri, ‘Meslek Avcıları’ programına katıldılar. Öğretmenleri Sibel Usluer ve Burcu Güzgülü gözetiminde programa katılan minikler, doktorluk, itfaiyecilik, öğretmenlik gibi birçok mesleği yakından tanıma imkanı buldu.Gelecekte seçecekleri meslekleri uygulamalı olarak görme fırsatı bulan minikler, keyifli ve eğlenceli vakit geçirdi. Çarşı Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencileri, kendilerine sundukları imkan için Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile geleceğin teminatı olan minikleri geleceğe en iyi şekilde hazırlıyor. Bu kapsamda Şehzadeler ilçesinde bulunan Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi minikleri, ‘Meslek...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile geleceğin teminatı olan minikleri geleceğe en iyi şekilde hazırlıyor. Bu kapsamda Şehzadeler ilçesinde bulunan Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi minikleri, ‘Meslek Avcıları’ programına katılarak, meslekleri uygulamalı olarak görme imkanı buldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencileri, ‘Meslek Avcıları’ programına katıldılar. Öğretmenleri Sibel Usluer ve Burcu Güzgülü gözetiminde programa katılan minikler, doktorluk, itfaiyecilik, öğretmenlik gibi birçok mesleği yakından tanıma imkanı buldu.

Gelecekte seçecekleri meslekleri uygulamalı olarak görme fırsatı bulan minikler, keyifli ve eğlenceli vakit geçirdi. Çarşı Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencileri, kendilerine sundukları imkan için Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.