Muhalefetten iktidara övgü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2016 - 10:48, Güncelleme: 05.12.2016 - 10:48
 

Muhalefetten iktidara övgü

Manisa’nın Kula ilçesinde tamamlanmak üzere olan Germiyanoğlu Mesleki ve Teknik Turizm Otelcilik Anadolu Lisesi inşaatını AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ile birlikte gezen CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, yapılan hizmetin önemli...
Manisa’nın Kula ilçesinde tamamlanmak üzere olan Germiyanoğlu Mesleki ve Teknik Turizm Otelcilik Anadolu Lisesi inşaatını AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ile birlikte gezen CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, yapılan hizmetin önemli olduğunu belirterek hükümete teşekkür etti.Germiyanoğlu Mesleki ve Teknik Turizm Otelcilik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ile CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, inşaat hakkında Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan’dan ilgili bilgi aldı.Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde öğrenci kabul etmeye başlayan Germiyanoğlu Mesleki ve Teknik Turizm Otelcilik Anadolu Lisesi’nin inşaatında sona gelindiği ve ikinci yarıyılda yeni binada eğitime devam edeceğini söyledi.Manisa’nın ikinci turizm lisesinin Kula’ya 3 katlı ve 12 derslikli olarak inşa edildiğini anlatan İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, turizm kenti olma yolunda ilerleyen Kula’nın tarihi ve kültürel mirasına eğitim ile katkı sağlayacaklarını söyledi.Gelişen teknoloji ile birlikte, her sektörde olduğu gibi turizm sektöründe de ihtiyaçların sürekli değişim gösterdiğini hatırlatan AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ise, "Sürekli gelişen turizm sektörünün daha da ileri gitmesi için sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün de yetiştirilmesi gerekmektedir. Okulumuzun Kula’ya kazandırılmasında büyük emeği geçen Kulalı büyüğümüz Hüseyin Tanrıverdi, eski belediye başkanımız Selim Aşkın, milletvekillerimiz ve Spor Toto Başkanımız Kulalı Mehmet Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum." dedi"Hükümet yetkililerine teşekkür ediyorum"Kula CHP İlçe Başkanı Osman Kasırga ise, "Emekli bir öğretmen olarak böyle bir tesisi böyle bir kurumu Kula’mıza kazandırdıkları için başta hükümet yetkililerine ve şube müdürü arkadaşlarımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Raşit Çarpan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Güzel ve büyük bir yatırım olmuş. Başta Kula’mız olmak üzere bölgemiz ve Türkiye çocuklarımızın böyle bir hizmetten faydalanır da vatanına milletine layık öğrenciler olarak eğitim öğretim yaparlar." şeklinde konuştu.Okulun 6 bin 500 metrekare alan üzerinde kurulduğu ve toplam 4 milyon TL’ye mal olduğu öğrenildi.
Manisa’nın Kula ilçesinde tamamlanmak üzere olan Germiyanoğlu Mesleki ve Teknik Turizm Otelcilik Anadolu Lisesi inşaatını AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ile birlikte gezen CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, yapılan hizmetin önemli...
Manisa’nın Kula ilçesinde tamamlanmak üzere olan Germiyanoğlu Mesleki ve Teknik Turizm Otelcilik Anadolu Lisesi inşaatını AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ile birlikte gezen CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, yapılan hizmetin önemli olduğunu belirterek hükümete teşekkür etti.
Germiyanoğlu Mesleki ve Teknik Turizm Otelcilik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ile CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, inşaat hakkında Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan’dan ilgili bilgi aldı.
Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde öğrenci kabul etmeye başlayan Germiyanoğlu Mesleki ve Teknik Turizm Otelcilik Anadolu Lisesi’nin inşaatında sona gelindiği ve ikinci yarıyılda yeni binada eğitime devam edeceğini söyledi.
Manisa’nın ikinci turizm lisesinin Kula’ya 3 katlı ve 12 derslikli olarak inşa edildiğini anlatan İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, turizm kenti olma yolunda ilerleyen Kula’nın tarihi ve kültürel mirasına eğitim ile katkı sağlayacaklarını söyledi.
Gelişen teknoloji ile birlikte, her sektörde olduğu gibi turizm sektöründe de ihtiyaçların sürekli değişim gösterdiğini hatırlatan AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ise, "Sürekli gelişen turizm sektörünün daha da ileri gitmesi için sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün de yetiştirilmesi gerekmektedir. Okulumuzun Kula’ya kazandırılmasında büyük emeği geçen Kulalı büyüğümüz Hüseyin Tanrıverdi, eski belediye başkanımız Selim Aşkın, milletvekillerimiz ve Spor Toto Başkanımız Kulalı Mehmet Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum." dedi

"Hükümet yetkililerine teşekkür ediyorum"
Kula CHP İlçe Başkanı Osman Kasırga ise, "Emekli bir öğretmen olarak böyle bir tesisi böyle bir kurumu Kula’mıza kazandırdıkları için başta hükümet yetkililerine ve şube müdürü arkadaşlarımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Raşit Çarpan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Güzel ve büyük bir yatırım olmuş. Başta Kula’mız olmak üzere bölgemiz ve Türkiye çocuklarımızın böyle bir hizmetten faydalanır da vatanına milletine layık öğrenciler olarak eğitim öğretim yaparlar." şeklinde konuştu.
Okulun 6 bin 500 metrekare alan üzerinde kurulduğu ve toplam 4 milyon TL’ye mal olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.