Muhtarların talepleri dinlendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2017 - 17:21, Güncelleme: 10.03.2017 - 17:21
 

Muhtarların talepleri dinlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesine bağlı Avdal, Kocakoru, Yenice, Gökbel, Akgedik, Beydere, Kale ve Şehzadeler ilçesine bağlı Kalemli Mahallesini...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesine bağlı Avdal, Kocakoru, Yenice, Gökbel, Akgedik, Beydere, Kale ve Şehzadeler ilçesine bağlı Kalemli Mahallesini ziyaret eden Muhtarlıklar Daire Başkanlığı heyeti, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda mahalleleri dolaşan Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Avdal, Kocakoru, Yenice, Gökbel, Akgedik, Beydere, Kale ve Şehzadeler ilçesine bağlı Kalemli mahallelerine ziyarette bulundu. Ayrıca kısa süre önce vefat eden Akgedik Mahalle Muhtarı merhum Adem Uysal’ın evi de ziyaret edilerek ailesine baş sağlığı dileğinde bulunuldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan’ın da yer aldığı ziyaretlerde, mahalle muhtarları ile bir araya gelinerek büyükşehir belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Ziyaretlerde ayrıca mahalle muhtarlarının talepleri de alındı.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde il genelinde vatandaşlara en iyi hizmeti ulaştırmanın çabası içerisinde olduklarını dile getiren Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, “Muhtarlıklar Daire Başkanlığı olarak sık sık mahalleleri ziyaret ediyoruz. Mahalle Muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz ile bir araya gelerek bir nevi mahallelerimizin nabzını tutmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda mahallelerimizde yürütülen çalışmalarımızı yakından takip ederek yılların ihmallerinin bir bir giderilmesi noktasında çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesine bağlı Avdal, Kocakoru, Yenice, Gökbel, Akgedik, Beydere, Kale ve Şehzadeler ilçesine bağlı Kalemli Mahallesini...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesine bağlı Avdal, Kocakoru, Yenice, Gökbel, Akgedik, Beydere, Kale ve Şehzadeler ilçesine bağlı Kalemli Mahallesini ziyaret eden Muhtarlıklar Daire Başkanlığı heyeti, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda mahalleleri dolaşan Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Avdal, Kocakoru, Yenice, Gökbel, Akgedik, Beydere, Kale ve Şehzadeler ilçesine bağlı Kalemli mahallelerine ziyarette bulundu. Ayrıca kısa süre önce vefat eden Akgedik Mahalle Muhtarı merhum Adem Uysal’ın evi de ziyaret edilerek ailesine baş sağlığı dileğinde bulunuldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan’ın da yer aldığı ziyaretlerde, mahalle muhtarları ile bir araya gelinerek büyükşehir belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Ziyaretlerde ayrıca mahalle muhtarlarının talepleri de alındı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde il genelinde vatandaşlara en iyi hizmeti ulaştırmanın çabası içerisinde olduklarını dile getiren Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, “Muhtarlıklar Daire Başkanlığı olarak sık sık mahalleleri ziyaret ediyoruz. Mahalle Muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz ile bir araya gelerek bir nevi mahallelerimizin nabzını tutmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda mahallelerimizde yürütülen çalışmalarımızı yakından takip ederek yılların ihmallerinin bir bir giderilmesi noktasında çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.