Nadire Günday Manisa’da sunum yaptı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2018 - 15:39, Güncelleme: 25.11.2018 - 15:39
 

Nadire Günday Manisa’da sunum yaptı

Manisa Fotoğraf Derneği (MAFOD), ’Ustalarla söyleşiler’ programı kapsamında, kasım ayı konuğu olarak Fotoğraf Sanatçısı Nadire Günday’ı ağırladı. Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla, Müdürlüğün konferans...
Manisa Fotoğraf Derneği (MAFOD), ’Ustalarla söyleşiler’ programı kapsamında, kasım ayı konuğu olarak Fotoğraf Sanatçısı Nadire Günday’ı ağırladı. Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla, Müdürlüğün konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşiye fotoğrafseverler katıldı.Fotoğraf sanatının usta isimlerini Manisalı fotoğrafseverlerle buluşturmaya devam eden MAFOD ’Ustalarla söyleşiler’ programı kasım ayı konuğu olarak fotoğraf sanatçısı Nadire Günday’ı misafir etti.Nadire Günday’ın, ’Kargıya örülen hayatlar’, ’Soma’da yas’ ve ’Işığın izinde - ışıkla boyama’ fotoğraf gösterileri büyük ilgi ve beğeniyle izlendi. Program sonunda Nadire Günday’a Manisa Fotoğraf Derneği Başkanı Nazmi Çaykara tarafından plaket takdim edildi. Çaykara, Fotoğraf Sanatçısı Nadire Günday’a, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak’a ve programa katılan konuklara teşekkür etti.Söyleşiden büyük keyif aldığını belirten Nadire Günday ise, "Manisa Fotoğraf Derneği, Ustalarla söyleşiler etkinliği çerçevesinde bu hafta beni konuk ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Çok güzel bir söyleşi oldu. Herkesin ilgisi güzeldi. Derneğin kısa sürede üyelerine kattığı anlam oldukça sevindirici." şeklinde konuştu.
Manisa Fotoğraf Derneği (MAFOD), ’Ustalarla söyleşiler’ programı kapsamında, kasım ayı konuğu olarak Fotoğraf Sanatçısı Nadire Günday’ı ağırladı. Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla, Müdürlüğün konferans...

Manisa Fotoğraf Derneği (MAFOD), ’Ustalarla söyleşiler’ programı kapsamında, kasım ayı konuğu olarak Fotoğraf Sanatçısı Nadire Günday’ı ağırladı. Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla, Müdürlüğün konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşiye fotoğrafseverler katıldı.

Fotoğraf sanatının usta isimlerini Manisalı fotoğrafseverlerle buluşturmaya devam eden MAFOD ’Ustalarla söyleşiler’ programı kasım ayı konuğu olarak fotoğraf sanatçısı Nadire Günday’ı misafir etti.

Nadire Günday’ın, ’Kargıya örülen hayatlar’, ’Soma’da yas’ ve ’Işığın izinde - ışıkla boyama’ fotoğraf gösterileri büyük ilgi ve beğeniyle izlendi. Program sonunda Nadire Günday’a Manisa Fotoğraf Derneği Başkanı Nazmi Çaykara tarafından plaket takdim edildi. Çaykara, Fotoğraf Sanatçısı Nadire Günday’a, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak’a ve programa katılan konuklara teşekkür etti.

Söyleşiden büyük keyif aldığını belirten Nadire Günday ise, "Manisa Fotoğraf Derneği, Ustalarla söyleşiler etkinliği çerçevesinde bu hafta beni konuk ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Çok güzel bir söyleşi oldu. Herkesin ilgisi güzeldi. Derneğin kısa sürede üyelerine kattığı anlam oldukça sevindirici." şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.