Oda başkanları aşure hayrında buluştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2016 - 17:19, Güncelleme: 21.10.2016 - 17:19
 

Oda başkanları aşure hayrında buluştu

Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası, Muharrem ayı dolaysıyla bu yıl 11. geleneksel aşure ikramında bulundu. Aşure hayrına oda başkanları da büyük ilgi gösterdi.Şehzadeler ilçesinde bulunan tarihi Taşçılar Mescidinde Cuma namazı sonrası...
Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası, Muharrem ayı dolaysıyla bu yıl 11. geleneksel aşure ikramında bulundu. Aşure hayrına oda başkanları da büyük ilgi gösterdi.Şehzadeler ilçesinde bulunan tarihi Taşçılar Mescidinde Cuma namazı sonrası yapılan aşure ikramına Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, MESO Başkanı Bahattin Akyüz, Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Adam Yüküm, Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Ünlübaş, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Narin ve Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gürler katıldı.Göreve geldikleri günden beri Muharrem ayında aşure dağıttıklarını ifade eden Manisa Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, bu yıl farklı noktalarda 2 bin 500 kişilik aşure dağıttıklarını söyledi. Bu hayrı esnaf ve sanatkar adına yaptıklarını belirten Başkan Kırlı, "Allah yaptığımız bu hayrı kabul etsin. Aşure dağıtımına devam edeceğiz" dedi.Konuşmanın ardından aşure kazanlarının başına geçen başkanlar vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası, Muharrem ayı dolaysıyla bu yıl 11. geleneksel aşure ikramında bulundu. Aşure hayrına oda başkanları da büyük ilgi gösterdi.Şehzadeler ilçesinde bulunan tarihi Taşçılar Mescidinde Cuma namazı sonrası...
Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası, Muharrem ayı dolaysıyla bu yıl 11. geleneksel aşure ikramında bulundu. Aşure hayrına oda başkanları da büyük ilgi gösterdi.
Şehzadeler ilçesinde bulunan tarihi Taşçılar Mescidinde Cuma namazı sonrası yapılan aşure ikramına Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, MESO Başkanı Bahattin Akyüz, Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Adam Yüküm, Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Ünlübaş, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Narin ve Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gürler katıldı.
Göreve geldikleri günden beri Muharrem ayında aşure dağıttıklarını ifade eden Manisa Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, bu yıl farklı noktalarda 2 bin 500 kişilik aşure dağıttıklarını söyledi. Bu hayrı esnaf ve sanatkar adına yaptıklarını belirten Başkan Kırlı, "Allah yaptığımız bu hayrı kabul etsin. Aşure dağıtımına devam edeceğiz" dedi.
Konuşmanın ardından aşure kazanlarının başına geçen başkanlar vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.