Odalar istişare için Salihli’de buluştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2016 - 13:08, Güncelleme: 10.11.2016 - 13:08
 

Odalar istişare için Salihli’de buluştu

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, genel ve yerel sorunları değerlendirmek üzere ortak toplantıda bir araya geldi.Ekonomi alanında meydana gelen gelişmeleri değerlendirmek üzere bir araya gelen Salihli...
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, genel ve yerel sorunları değerlendirmek üzere ortak toplantıda bir araya geldi.Ekonomi alanında meydana gelen gelişmeleri değerlendirmek üzere bir araya gelen Salihli ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odaları yetkilileri, son günlerde hızla değişen gündem hakkında görüş alışverişinde bulundu. Salihli Rey Manes Otel’de yapılan toplantıya Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Turgutlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ile her iki odanın yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterleri katıldı.Komşu Turgutlu ilçesinin ekonomisine yön veren isimlerle bir arada yaptıkları toplantının son derece verimli geçtiğini belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, yaşanan gelişmelerin karşılıklı istişarelerle daha iyi takip edilebildiğini kaydetti. Yüksel, "Ülkenin genel sorunları ve bölgenin yerel sorunları konusunda görüş alış verişinde bulunduk. İş dünyasının önünü açmak için neler yapılması gerektiği üzerinde fikir teatisi yaptık. Ülkemizde ve yakın çevremizde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen iş dünyasının geleceğe umutla bakması gerektiği konusunda görüş birliğine vardık" diye konuştu.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, genel ve yerel sorunları değerlendirmek üzere ortak toplantıda bir araya geldi.Ekonomi alanında meydana gelen gelişmeleri değerlendirmek üzere bir araya gelen Salihli...
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, genel ve yerel sorunları değerlendirmek üzere ortak toplantıda bir araya geldi.
Ekonomi alanında meydana gelen gelişmeleri değerlendirmek üzere bir araya gelen Salihli ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odaları yetkilileri, son günlerde hızla değişen gündem hakkında görüş alışverişinde bulundu. Salihli Rey Manes Otel’de yapılan toplantıya Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Turgutlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ile her iki odanın yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterleri katıldı.
Komşu Turgutlu ilçesinin ekonomisine yön veren isimlerle bir arada yaptıkları toplantının son derece verimli geçtiğini belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, yaşanan gelişmelerin karşılıklı istişarelerle daha iyi takip edilebildiğini kaydetti. Yüksel, "Ülkenin genel sorunları ve bölgenin yerel sorunları konusunda görüş alış verişinde bulunduk. İş dünyasının önünü açmak için neler yapılması gerektiği üzerinde fikir teatisi yaptık. Ülkemizde ve yakın çevremizde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen iş dünyasının geleceğe umutla bakması gerektiği konusunda görüş birliğine vardık" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.