Öğrenciler jandarma oldu trafik denetimi yaptı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2019 - 17:08, Güncelleme: 09.05.2019 - 17:08
 

Öğrenciler jandarma oldu trafik denetimi yaptı

Alaşehir İlçe Jandarma komutanlığına bağlı trafik ekipleri, Girelli Şehit Mehmet Şimşek Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere önce video eşliğinde ardından da okul bahçesinde uygulamalı trafik eğitimi verdi. Eğitim çalışmasında jandarma...
Alaşehir İlçe Jandarma komutanlığına bağlı trafik ekipleri, Girelli Şehit Mehmet Şimşek Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere önce video eşliğinde ardından da okul bahçesinde uygulamalı trafik eğitimi verdi. Eğitim çalışmasında jandarma yeleği giyen iki öğrenci de jandarma eşliğinde trafik denetimi yaptı.Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri ilçeye bağlı Girelli Mahallesindeki Şehit Mehmet Şimşek Ortaokulunda öğrencilere teorik ve pratik trafik eğitimi verdi. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından ilgiyle izlenen uygulamalı trafik eğitiminde araçlar kontrol edilip sürücülere alkol muayenesi yapıldı. Trafikte yaya önceliğinin vurgulandığı eğitim öğrenciler tarafından dikkatle takip edildi. Eğitimin ardından bir kız bir de erkek öğrenciye jandarma trafik yelekleri giydirilerek jandarma eşliğinde sürücülere alkol muayenesi ve evrak kontrolleri yaptırıldı. Öğrenciler, denetimden başarıyla geçen sürücülere jandarma adına teşekkür etti.Jandarma trafik ekiplerinin öğrencilere verdikleri eğitimi Alaşehir İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Nadir Bilbay da yerinde izledi.Alaşehir Girelli Şehit Mehmet Şimşek Ortaokulu Müdürü Medet Kılınç, jandarma ekiplerine verdikleri eğitimden dolayı teşekkür ederek öğrencilerin gerçek anlamda bir trafik eğitiminden geçtiğini vurguladı.Verilen eğitimin sonunda okul servislerine koşan öğrencilere jandarma ekipleri tarafından servis içinde de, okul servislerine nasıl binilmesi ve uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirdi.
Alaşehir İlçe Jandarma komutanlığına bağlı trafik ekipleri, Girelli Şehit Mehmet Şimşek Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere önce video eşliğinde ardından da okul bahçesinde uygulamalı trafik eğitimi verdi. Eğitim çalışmasında jandarma...

Alaşehir İlçe Jandarma komutanlığına bağlı trafik ekipleri, Girelli Şehit Mehmet Şimşek Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere önce video eşliğinde ardından da okul bahçesinde uygulamalı trafik eğitimi verdi. Eğitim çalışmasında jandarma yeleği giyen iki öğrenci de jandarma eşliğinde trafik denetimi yaptı.

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri ilçeye bağlı Girelli Mahallesindeki Şehit Mehmet Şimşek Ortaokulunda öğrencilere teorik ve pratik trafik eğitimi verdi. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından ilgiyle izlenen uygulamalı trafik eğitiminde araçlar kontrol edilip sürücülere alkol muayenesi yapıldı. Trafikte yaya önceliğinin vurgulandığı eğitim öğrenciler tarafından dikkatle takip edildi. Eğitimin ardından bir kız bir de erkek öğrenciye jandarma trafik yelekleri giydirilerek jandarma eşliğinde sürücülere alkol muayenesi ve evrak kontrolleri yaptırıldı. Öğrenciler, denetimden başarıyla geçen sürücülere jandarma adına teşekkür etti.

Jandarma trafik ekiplerinin öğrencilere verdikleri eğitimi Alaşehir İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Nadir Bilbay da yerinde izledi.

Alaşehir Girelli Şehit Mehmet Şimşek Ortaokulu Müdürü Medet Kılınç, jandarma ekiplerine verdikleri eğitimden dolayı teşekkür ederek öğrencilerin gerçek anlamda bir trafik eğitiminden geçtiğini vurguladı.

Verilen eğitimin sonunda okul servislerine koşan öğrencilere jandarma ekipleri tarafından servis içinde de, okul servislerine nasıl binilmesi ve uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.