Öğrencilerden Başkan Kayda’ya teşekkür

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2017 - 11:41, Güncelleme: 14.03.2017 - 11:41
 

Öğrencilerden Başkan Kayda’ya teşekkür

Salihli’nin Atatürk Mahallesinde bulunan Ova Küme Evleri İlkokulu öğrencileri okullarına destek veren Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette öğrencilere Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Bakır...
Salihli’nin Atatürk Mahallesinde bulunan Ova Küme Evleri İlkokulu öğrencileri okullarına destek veren Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette öğrencilere Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Bakır ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seda Kahveci de eşlik etti.Salihli Belediyesinin eğitime olan desteği devam ediyor. Atatürk Mahallesindeki Ova Küme Evleri İlkokulu öğrencileri beraberinde Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Bakır ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seda Kahveci eşliğinde Başkan Kayda’yı ziyaret ederek okullarına verdikleri destekten Başkan Kayda’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.Ziyarette Sosyal Bilgiler dersi kapsamında belediye ve belediye çalışmaları hakkında bilgi almak isteyen öğrenciler, Başkan Kayda’ya sorular sorarak yerel yönetimler hakkında bilgi aldı. Belediye çalışmaları, sosyal projeler gibi konular hakkında bilgi alan öğrenciler, mahallelerde yapılan park ve çocuk oyun alanları için teşekkür ederek, yeni parkların yapılacağı müjdesini de aldı.Öğrencilerin sorularıyla tek tek yanıtlayan Başkan Kayda, öğrencilere derslerinde başarılar dileyerek, Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Bakır ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seda Kahveci’ye teşekkür etti.
Salihli’nin Atatürk Mahallesinde bulunan Ova Küme Evleri İlkokulu öğrencileri okullarına destek veren Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette öğrencilere Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Bakır...

Salihli’nin Atatürk Mahallesinde bulunan Ova Küme Evleri İlkokulu öğrencileri okullarına destek veren Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette öğrencilere Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Bakır ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seda Kahveci de eşlik etti.

Salihli Belediyesinin eğitime olan desteği devam ediyor. Atatürk Mahallesindeki Ova Küme Evleri İlkokulu öğrencileri beraberinde Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Bakır ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seda Kahveci eşliğinde Başkan Kayda’yı ziyaret ederek okullarına verdikleri destekten Başkan Kayda’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Ziyarette Sosyal Bilgiler dersi kapsamında belediye ve belediye çalışmaları hakkında bilgi almak isteyen öğrenciler, Başkan Kayda’ya sorular sorarak yerel yönetimler hakkında bilgi aldı. Belediye çalışmaları, sosyal projeler gibi konular hakkında bilgi alan öğrenciler, mahallelerde yapılan park ve çocuk oyun alanları için teşekkür ederek, yeni parkların yapılacağı müjdesini de aldı.

Öğrencilerin sorularıyla tek tek yanıtlayan Başkan Kayda, öğrencilere derslerinde başarılar dileyerek, Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Bakır ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seda Kahveci’ye teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.