Öğrencilerden Başkan Kayda’ya teşekkür ziyareti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2016 - 10:51, Güncelleme: 15.11.2016 - 10:51
 

Öğrencilerden Başkan Kayda’ya teşekkür ziyareti

Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri kapsamında Ankara’ya giderek Anıtkabir’de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 78. yılında saygı ve özlemle yad eden gençler, Belediye...
Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri kapsamında Ankara’ya giderek Anıtkabir’de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 78. yılında saygı ve özlemle yad eden gençler, Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret ederek teşekkür etti.Öğrencileri ziyarette Salihli İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Yunus Yavuz, Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni İsmail Kıran, Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Cengiz Yılmaz, Karataş Anadolu Lisesi Öğretmeni Zeliha Erpehlivan ve Sekine Evren Anadolu Lisesi Öğretmeni Serdar Aslan eşlik etti.Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile birlikte gençleri makamında ağırlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, “10 Kasım’da Ankara’ya gönderdiğimiz gençlerimizin mutluluğu ve heyecanı bizleri de sevindiriyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her anlamda sahip çıkmalıyız. Salihli Belediyesi olarak böylesine anlamlı ve önemli günlerde gençlerimize yönelik kültür gezileri düzenlemeye devam edeceğiz ” dedi.Salihli Belediyesi Kültür Gezileri kapsamında Ankara’ya giden gençler, geziye yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya çiçek takdim etti.
Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri kapsamında Ankara’ya giderek Anıtkabir’de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 78. yılında saygı ve özlemle yad eden gençler, Belediye...
Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri kapsamında Ankara’ya giderek Anıtkabir’de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 78. yılında saygı ve özlemle yad eden gençler, Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret ederek teşekkür etti.
Öğrencileri ziyarette Salihli İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Yunus Yavuz, Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni İsmail Kıran, Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Cengiz Yılmaz, Karataş Anadolu Lisesi Öğretmeni Zeliha Erpehlivan ve Sekine Evren Anadolu Lisesi Öğretmeni Serdar Aslan eşlik etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile birlikte gençleri makamında ağırlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, “10 Kasım’da Ankara’ya gönderdiğimiz gençlerimizin mutluluğu ve heyecanı bizleri de sevindiriyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her anlamda sahip çıkmalıyız. Salihli Belediyesi olarak böylesine anlamlı ve önemli günlerde gençlerimize yönelik kültür gezileri düzenlemeye devam edeceğiz ” dedi.
Salihli Belediyesi Kültür Gezileri kapsamında Ankara’ya giden gençler, geziye yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya çiçek takdim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.