Öğrencilere emniyet kemerinin önemi anlatıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2020 - 14:13, Güncelleme: 06.03.2020 - 14:13
 

Öğrencilere emniyet kemerinin önemi anlatıldı

Manisa'nın Alaşehir İlçesinde, 9'uncu Sınıf Öğrencilerine, Simülasyon Aracı İle Emniyet Kemeri Takmanın Önemi Uygulamalı Olarak Anlatıldı.
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, 9’uncu sınıf öğrencilerine, simülasyon aracı ile emniyet kemeri takmanın önemi uygulamalı olarak anlatıldı. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde öğrencilere yönelik simülasyon aracı ile emniyet kemeleri takmanın önemi anlatıldı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Dairesi Şubesi Müdürlüğü tarafından Alaşehir’deki öğrencilere emniyet kemeri takmanın öneminin anlatılması için simülasyon aracı gönderildi. Uygulamalara katılan İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun ve öğrenciler simülasyon aracında uygulama heyecanını yaşadı. Emniyet kemeri takılmasının araçlarda hayat kurtardığını belirten Kaymakam Uçgun, "Simülasyon aracı bu bilincin oluşmasına katkı sağlıyor. Aracın içindeyken kendinizi takla atarken hissediyorsunuz. Bu tür eğitimlerimiz bundan sonraki süreçte de devam edecek" dedi. Uygulamaya İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Manisa'nın Alaşehir İlçesinde, 9'uncu Sınıf Öğrencilerine, Simülasyon Aracı İle Emniyet Kemeri Takmanın Önemi Uygulamalı Olarak Anlatıldı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, 9’uncu sınıf öğrencilerine, simülasyon aracı ile emniyet kemeri takmanın önemi uygulamalı olarak anlatıldı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde öğrencilere yönelik simülasyon aracı ile emniyet kemeleri takmanın önemi anlatıldı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Dairesi Şubesi Müdürlüğü tarafından Alaşehir’deki öğrencilere emniyet kemeri takmanın öneminin anlatılması için simülasyon aracı gönderildi. Uygulamalara katılan İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun ve öğrenciler simülasyon aracında uygulama heyecanını yaşadı.

Emniyet kemeri takılmasının araçlarda hayat kurtardığını belirten Kaymakam Uçgun, "Simülasyon aracı bu bilincin oluşmasına katkı sağlıyor. Aracın içindeyken kendinizi takla atarken hissediyorsunuz. Bu tür eğitimlerimiz bundan sonraki süreçte de devam edecek" dedi.

Uygulamaya İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.