Oktay Kırlı yeniden başkan seçildi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2018 - 10:01, Güncelleme: 05.02.2018 - 10:01
 

Oktay Kırlı yeniden başkan seçildi

Kula’da 407 üyesi bulunan Kula Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimli genel kurulunda mevcut başkan Oktay Kırlı ikinci dönem için yeniden başkanlığa seçildi.Kula Değerli Düğün Salonunda yapılan ve iki adayın başkanlık için...
Kula’da 407 üyesi bulunan Kula Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimli genel kurulunda mevcut başkan Oktay Kırlı ikinci dönem için yeniden başkanlığa seçildi.Kula Değerli Düğün Salonunda yapılan ve iki adayın başkanlık için yarıştığı genel kurulda oy kullanan 338 üyenin 217’sinin oyunu alan Oktay Kırlı ve yönetimi Kula Şoförler ve Otomobilciler Odasında güven tazeledi. Diğer aday Doğan Durgut ise 117 oy aldı.Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu’na Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, davetliler ve Şoför esnafı katıldı.Genel kurul, açılış ve divan kurulunun oluşturulması ile başladı. Her iki adayında tek liste olarak verdiği divan kurulu oy birliği ile kabul edildi. Divan kurulunda Hasan Geriter divan başkanlığına seçildi.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu, denetim raporu, bütçe okundu. Raporların ibra edilmesinin ardından dilek ve temenniler kısmında başkan adayları Oktay Kırlı ve Doğan Durgut birer konuşma yaptı.Konuşmalarının ardından oylamaya geçildi. Yapılan oylamada 407 üyeden 338’si oy kullandı. 217 üyenin oyunu alan Oktay Kırlı başkan seçilirken diğer aday Doğan Durgut 117 oy aldı. Seçimde 4 oy da geçersiz sayıldı. Üyeleri tarafından ikinci dönem için yeniden başkanlığa seçilen Oktay Kırlı yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:“Beni Kula Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına tekrar layık gören şoför esnafımıza şükranlarımı sunuyorum. Sorumluluğumuz arttı. ’Nerede kalmıştık’ diyerek yeniden bir aradayız. Yarım kalan hizmetlerimizi yerine getireceğiz. Tüm ekip arkadaşlarımıza ve bize destek veren şoför esnafı dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizin başkanınızım.”
Kula’da 407 üyesi bulunan Kula Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimli genel kurulunda mevcut başkan Oktay Kırlı ikinci dönem için yeniden başkanlığa seçildi.Kula Değerli Düğün Salonunda yapılan ve iki adayın başkanlık için...

Kula’da 407 üyesi bulunan Kula Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimli genel kurulunda mevcut başkan Oktay Kırlı ikinci dönem için yeniden başkanlığa seçildi.

Kula Değerli Düğün Salonunda yapılan ve iki adayın başkanlık için yarıştığı genel kurulda oy kullanan 338 üyenin 217’sinin oyunu alan Oktay Kırlı ve yönetimi Kula Şoförler ve Otomobilciler Odasında güven tazeledi. Diğer aday Doğan Durgut ise 117 oy aldı.

Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu’na Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, davetliler ve Şoför esnafı katıldı.

Genel kurul, açılış ve divan kurulunun oluşturulması ile başladı. Her iki adayında tek liste olarak verdiği divan kurulu oy birliği ile kabul edildi. Divan kurulunda Hasan Geriter divan başkanlığına seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu, denetim raporu, bütçe okundu. Raporların ibra edilmesinin ardından dilek ve temenniler kısmında başkan adayları Oktay Kırlı ve Doğan Durgut birer konuşma yaptı.

Konuşmalarının ardından oylamaya geçildi. Yapılan oylamada 407 üyeden 338’si oy kullandı. 217 üyenin oyunu alan Oktay Kırlı başkan seçilirken diğer aday Doğan Durgut 117 oy aldı. Seçimde 4 oy da geçersiz sayıldı. Üyeleri tarafından ikinci dönem için yeniden başkanlığa seçilen Oktay Kırlı yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

“Beni Kula Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına tekrar layık gören şoför esnafımıza şükranlarımı sunuyorum. Sorumluluğumuz arttı. ’Nerede kalmıştık’ diyerek yeniden bir aradayız. Yarım kalan hizmetlerimizi yerine getireceğiz. Tüm ekip arkadaşlarımıza ve bize destek veren şoför esnafı dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizin başkanınızım.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.