Okuma yazma seferberliğine Manisa’dan tam destek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2018 - 11:41, Güncelleme: 03.02.2018 - 11:41
 

Okuma yazma seferberliğine Manisa’dan tam destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliğine Manisa’dan tam destek geldi. Okuma yazma seferberliğinin başlatılmasından sonra Manisa’da okuma yazma bilmeyen vatandaşlar okuma yazma...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliğine Manisa’dan tam destek geldi. Okuma yazma seferberliğinin başlatılmasından sonra Manisa’da okuma yazma bilmeyen vatandaşlar okuma yazma öğrenmek için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine akın etmeye başlarken, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de kampanyaya sonuna kadar destek verdiklerini belirtti.Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliğine Manisa olarak tam destek verdiklerini kaydetti. Kampanyanın bir özel kurum ve kişi tarafından başlatılan ve Cumhurbaşkanın da desteğini alan bir organizasyon olduğunu vurgulayan Vali Güvençer, “Allah’a çok şükür hem Türkiye genelinde hem de Manisa özelinin çok ciddi okuma yazma sorunu kalmadı. Bugüne kadar devlet kurumlarınca, farklı bakanlıklarca, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı nezdinde okuma yazma seferberlikleri ilan edildi ve özellikle milli eğitim, halk eğitim ve bu kurumlara destek veren gönüllüler marifetiyle ciddi kademeler, mesafeler alındı. Ama şimdi bir özel kişi ve kurumun götürdüğü, saygıdeğer cumhurbaşkanımız ve eşleri hanımefendinin de destek verdiği yeni bir kampanya hazırlığı var. Zaten bir eğitim faaliyeti olduğu için yasal olarak da her harikulade devletin denetim ve gözetiminde, desteğinde milli eğitim müdürlüğü ve halk eğitim merkezlerinin organizasyonunda olmak zorunda. Biz de sonuna kadar destek veririz. Artık burada çok da fazla sayılara bakmayacağız. Az da olsa okuma yazma bilmeyen, öğrenmek isteyen, yaygın eğitim kurumları dışında böyle bir desteğe ihtiyaç olan arkadaşlarımıza el birliğiyle elbette yardımcı olacağız” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliğine Manisa’dan tam destek geldi. Okuma yazma seferberliğinin başlatılmasından sonra Manisa’da okuma yazma bilmeyen vatandaşlar okuma yazma...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliğine Manisa’dan tam destek geldi. Okuma yazma seferberliğinin başlatılmasından sonra Manisa’da okuma yazma bilmeyen vatandaşlar okuma yazma öğrenmek için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine akın etmeye başlarken, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de kampanyaya sonuna kadar destek verdiklerini belirtti.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliğine Manisa olarak tam destek verdiklerini kaydetti. Kampanyanın bir özel kurum ve kişi tarafından başlatılan ve Cumhurbaşkanın da desteğini alan bir organizasyon olduğunu vurgulayan Vali Güvençer, “Allah’a çok şükür hem Türkiye genelinde hem de Manisa özelinin çok ciddi okuma yazma sorunu kalmadı. Bugüne kadar devlet kurumlarınca, farklı bakanlıklarca, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı nezdinde okuma yazma seferberlikleri ilan edildi ve özellikle milli eğitim, halk eğitim ve bu kurumlara destek veren gönüllüler marifetiyle ciddi kademeler, mesafeler alındı. Ama şimdi bir özel kişi ve kurumun götürdüğü, saygıdeğer cumhurbaşkanımız ve eşleri hanımefendinin de destek verdiği yeni bir kampanya hazırlığı var. Zaten bir eğitim faaliyeti olduğu için yasal olarak da her harikulade devletin denetim ve gözetiminde, desteğinde milli eğitim müdürlüğü ve halk eğitim merkezlerinin organizasyonunda olmak zorunda. Biz de sonuna kadar destek veririz. Artık burada çok da fazla sayılara bakmayacağız. Az da olsa okuma yazma bilmeyen, öğrenmek isteyen, yaygın eğitim kurumları dışında böyle bir desteğe ihtiyaç olan arkadaşlarımıza el birliğiyle elbette yardımcı olacağız” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.