Okumanın önemi miniklere anlatıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2016 - 17:25, Güncelleme: 07.11.2016 - 17:25
 

Okumanın önemi miniklere anlatıldı

Çocukların küçük yaşta okumalarını ve yazarlık mesleğine ilgi duymalarını sağlamak adına Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Hüsnan Şekerle Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’ etkinliği gerçekleştirildi....
Çocukların küçük yaşta okumalarını ve yazarlık mesleğine ilgi duymalarını sağlamak adına Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Hüsnan Şekerle Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’ etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte okumanın önemine vurgu yapıldı.Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Hüsnan Şekerle Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’ etkinliği Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe, İlçe Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde eğitim gören öğrenciler ve Hedef Koleji de katıldı. Edebiyatımızın üretken kalemlerinden Hüsnan Şeker’in rehberliğinde yapılan etkinliğe katılan öğrencilere yazarın hayvan haklarının 6. maddesini anlattığı ve her hayvanın yaşama hakkına sahip olduğunun vurgulandığı ‘Mia’ adlı çocuk kitabı da hediye edildi. Hüsnan Şeker, Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’nde çocuklara, hayal kurmanın önemini anlatırken, velilerin de çocuklarını düşünce dünyalarında özgür bırakmaları gerektiğinin önemine değindi. Şeker, “Çocuklarımızın hayal dünyasının gelişmesinde en önemli faktör, onların düşünmelerini sağlamaktır. Burada velilerimize büyük görev düşüyor. Bırakın çocuklar hayal kursun, bırakın kendi dünyalarını yaratmak istedikleri o güzel dünyaları dışa vursunlar. Okumamak için bahanemiz olmamalı, yazar olmak isteyenler aynı zamanda çok okumalı ve düşüncelerini ifade edebilmeli” diye konuştu.Başkan Ergün’e teşekkürYazar Hüsnan Şeker, “Ben bu etkinliğin düzenlenmesinde en büyük desteği veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. ‘Mia’ adlı kitabımın katılım sağlayan çocuklarımıza hediye edilmesinden dolayı da ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu. Hüsnan Şeker’e Laleli Çocuk Kültür Sanat Merkezi Sorumlusu Serap Gücüyen etkinliğin sonunda çiçek takdim ederek teşekkür etti.
Çocukların küçük yaşta okumalarını ve yazarlık mesleğine ilgi duymalarını sağlamak adına Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Hüsnan Şekerle Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’ etkinliği gerçekleştirildi....
Çocukların küçük yaşta okumalarını ve yazarlık mesleğine ilgi duymalarını sağlamak adına Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Hüsnan Şekerle Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’ etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte okumanın önemine vurgu yapıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Hüsnan Şekerle Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’ etkinliği Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe, İlçe Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde eğitim gören öğrenciler ve Hedef Koleji de katıldı. Edebiyatımızın üretken kalemlerinden Hüsnan Şeker’in rehberliğinde yapılan etkinliğe katılan öğrencilere yazarın hayvan haklarının 6. maddesini anlattığı ve her hayvanın yaşama hakkına sahip olduğunun vurgulandığı ‘Mia’ adlı çocuk kitabı da hediye edildi. Hüsnan Şeker, Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’nde çocuklara, hayal kurmanın önemini anlatırken, velilerin de çocuklarını düşünce dünyalarında özgür bırakmaları gerektiğinin önemine değindi. Şeker, “Çocuklarımızın hayal dünyasının gelişmesinde en önemli faktör, onların düşünmelerini sağlamaktır. Burada velilerimize büyük görev düşüyor. Bırakın çocuklar hayal kursun, bırakın kendi dünyalarını yaratmak istedikleri o güzel dünyaları dışa vursunlar. Okumamak için bahanemiz olmamalı, yazar olmak isteyenler aynı zamanda çok okumalı ve düşüncelerini ifade edebilmeli” diye konuştu.
Başkan Ergün’e teşekkür
Yazar Hüsnan Şeker, “Ben bu etkinliğin düzenlenmesinde en büyük desteği veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. ‘Mia’ adlı kitabımın katılım sağlayan çocuklarımıza hediye edilmesinden dolayı da ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu. Hüsnan Şeker’e Laleli Çocuk Kültür Sanat Merkezi Sorumlusu Serap Gücüyen etkinliğin sonunda çiçek takdim ederek teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.