Ormanlık alana kenevir ekenler tutuklandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2019 - 17:41, Güncelleme: 24.10.2019 - 17:41
 

Ormanlık alana kenevir ekenler tutuklandı

Manisa’nın Salihli İlçesinde Ormanlık Alana Kenevir Eken Ve Yaban Hayatını Takip Etmek İçin Ormanlık Alana Yerleştirilen Fotokapana Yakalanan 2 Zanlı Çikarildiklari Mahkemece Tutuklandı.
Manisa’nın Salihli ilçesinde ormanlık alana kenevir eken ve yaban hayatını takip etmek için ormanlık alana yerleştirilen fotokapana yakalanan 2 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Salihli’de İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat ve Jandarma Suç Araştırma Timleri tarafından yapılan araştırmada, Şirinyer Mahallesi Çukur Tarla mevkisindeki ormanlık alanda kenevir ekildiğini tespit edilerek, bölgeye uyuşturucu arama köpeği Volta eşliğinde operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda ormanlık alanda damlama sulama sistemi kurulmuş olan ve ekili 785 kök kenevir ele geçirildi. Yaban hayatını takip etmek için ormanlık alana yerleştirilen fotokapanla yapılan takip sonucu, olayla ilgili olarak Ü.Ş. ile Y.A.’yı kıskıvrak yakalayıp gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.
Manisa’nın Salihli İlçesinde Ormanlık Alana Kenevir Eken Ve Yaban Hayatını Takip Etmek İçin Ormanlık Alana Yerleştirilen Fotokapana Yakalanan 2 Zanlı Çikarildiklari Mahkemece Tutuklandı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde ormanlık alana kenevir eken ve yaban hayatını takip etmek için ormanlık alana yerleştirilen fotokapana yakalanan 2 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Salihli’de İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat ve Jandarma Suç Araştırma Timleri tarafından yapılan araştırmada, Şirinyer Mahallesi Çukur Tarla mevkisindeki ormanlık alanda kenevir ekildiğini tespit edilerek, bölgeye uyuşturucu arama köpeği Volta eşliğinde operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda ormanlık alanda damlama sulama sistemi kurulmuş olan ve ekili 785 kök kenevir ele geçirildi. Yaban hayatını takip etmek için ormanlık alana yerleştirilen fotokapanla yapılan takip sonucu, olayla ilgili olarak Ü.Ş. ile Y.A.’yı kıskıvrak yakalayıp gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.