Örselli sakinlerinden hizmet teşekkürü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2018 - 15:37, Güncelleme: 11.02.2018 - 15:37
 

Örselli sakinlerinden hizmet teşekkürü

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, genel müdür yardımcıları ve tüm daire başkanlarıyla birlikte Örselli Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetler dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne...
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, genel müdür yardımcıları ve tüm daire başkanlarıyla birlikte Örselli Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetler dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.MASKİ tarafından 101 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üst yapısı tamamen yenilenen Örselli Mahallesi’nde, 2 bin 650 metre içme suyu hattı ile 2 bin 200 metre kanalizasyon hattı döşendi. İçme suyu deposu da yenilenen mahallede, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından üstyapı da ele alınarak kilit parke taş döşeme çalışması gerçekleştirildi. Altyapısı ve üstyapısı yenilenen mahalle sakinleri ise Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekiplerine teşekkür etti“Yapılan hizmetler sayesinde çok rahat ettik”Örselli Mahallesi sakinlerinden Hatice Yılmaz, “MASKİ’nin hizmetlerinden çok memnunuz. Büyükşehir’den Allah razı olsun. Her şeyimiz yapıldı. Yapılan hizmetler sayesinde çok rahat ettik. Hele kanalizasyonumuzun olmaması bizim için çok zordu. Allah’a şükür yapıldı ve rahata erdik” derken, bir diğer mahalle sakini Mehmet Mezik, “Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Çok güzel hizmet oldu. Altyapımız yoktu, yapıldı. Taşlarımız da döşendi. Emeği geçen, çalışan herkes sağ olsun, var olsun. Bütün pisliklerden kurtulduk. Bundan ötesi can sağlığı” ifadelerini kullandı.“Mahallemize her hizmet geldi çok şükür”Mahalle sakinlerinden Lebile Sak, “Mahallemize gelen hizmetlerden çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan da çok memnunuz. Mahallemize her hizmet geldi çok şükür. Yollarımıza da taş döşendi çok güzel oldu” şeklinde duygularını dile getirirken, mahalle sakinlerinden İfdadiye Deneri şunları söyledi: “Allah razı olsun Büyükşehir Belediyemizden. Birden bine kadar her şeyimiz yapıldı. Ayaklarımız taştan kurtuldu. Yapılan bu hizmetlerden dolayı artık çok rahatız.”“MASKİ mahallemizde güzel bir çalışma yaptı”Mahalle sakinlerinden Faik Çınar ise, “Mahallemizin içine güzel bir düzenleme yapıldı. MASKİ, mahallemizde güzel bir çalışma yaptı. Tabi sıkıntılarımız oldu ama zahmet çekilmeden olmuyor bu işlerde. Şimdi çok memnunuz. Teşekkür ederiz” şeklinde konuşurken, Örselli Mahalle Muhtarı Halil Mezik de yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu: “Mahallemizde çok güzel hizmetler yapıldı. İçme suyu şebekemiz, kanalizasyonumuz sıfırdan döşendi. Köyümüzün girişinden mezar yolumuza kadar komple Büyükşehir ve MASKİ tarafından yapıldı. Depolarımızın tamiratı ve tadilatı yapıldı. Hizmetlerden aşırı derece memnunuz hepimiz. Cengiz Başkanımıza, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve bütün daire amirlerine teşekkür ederiz. Kendilerinden Allah razı olsun.”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, genel müdür yardımcıları ve tüm daire başkanlarıyla birlikte Örselli Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetler dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne...

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, genel müdür yardımcıları ve tüm daire başkanlarıyla birlikte Örselli Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetler dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

MASKİ tarafından 101 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üst yapısı tamamen yenilenen Örselli Mahallesi’nde, 2 bin 650 metre içme suyu hattı ile 2 bin 200 metre kanalizasyon hattı döşendi. İçme suyu deposu da yenilenen mahallede, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından üstyapı da ele alınarak kilit parke taş döşeme çalışması gerçekleştirildi. Altyapısı ve üstyapısı yenilenen mahalle sakinleri ise Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekiplerine teşekkür etti

“Yapılan hizmetler sayesinde çok rahat ettik”

Örselli Mahallesi sakinlerinden Hatice Yılmaz, “MASKİ’nin hizmetlerinden çok memnunuz. Büyükşehir’den Allah razı olsun. Her şeyimiz yapıldı. Yapılan hizmetler sayesinde çok rahat ettik. Hele kanalizasyonumuzun olmaması bizim için çok zordu. Allah’a şükür yapıldı ve rahata erdik” derken, bir diğer mahalle sakini Mehmet Mezik, “Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Çok güzel hizmet oldu. Altyapımız yoktu, yapıldı. Taşlarımız da döşendi. Emeği geçen, çalışan herkes sağ olsun, var olsun. Bütün pisliklerden kurtulduk. Bundan ötesi can sağlığı” ifadelerini kullandı.

“Mahallemize her hizmet geldi çok şükür”

Mahalle sakinlerinden Lebile Sak, “Mahallemize gelen hizmetlerden çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan da çok memnunuz. Mahallemize her hizmet geldi çok şükür. Yollarımıza da taş döşendi çok güzel oldu” şeklinde duygularını dile getirirken, mahalle sakinlerinden İfdadiye Deneri şunları söyledi: “Allah razı olsun Büyükşehir Belediyemizden. Birden bine kadar her şeyimiz yapıldı. Ayaklarımız taştan kurtuldu. Yapılan bu hizmetlerden dolayı artık çok rahatız.”

“MASKİ mahallemizde güzel bir çalışma yaptı”

Mahalle sakinlerinden Faik Çınar ise, “Mahallemizin içine güzel bir düzenleme yapıldı. MASKİ, mahallemizde güzel bir çalışma yaptı. Tabi sıkıntılarımız oldu ama zahmet çekilmeden olmuyor bu işlerde. Şimdi çok memnunuz. Teşekkür ederiz” şeklinde konuşurken, Örselli Mahalle Muhtarı Halil Mezik de yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu: “Mahallemizde çok güzel hizmetler yapıldı. İçme suyu şebekemiz, kanalizasyonumuz sıfırdan döşendi. Köyümüzün girişinden mezar yolumuza kadar komple Büyükşehir ve MASKİ tarafından yapıldı. Depolarımızın tamiratı ve tadilatı yapıldı. Hizmetlerden aşırı derece memnunuz hepimiz. Cengiz Başkanımıza, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve bütün daire amirlerine teşekkür ederiz. Kendilerinden Allah razı olsun.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.