Ortaköy’deki derenin 4 kilometrelik bölümü temizlendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2018 - 14:18, Güncelleme: 04.02.2018 - 14:18
 

Ortaköy’deki derenin 4 kilometrelik bölümü temizlendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi’nde yer alan derede başlattığı 4 kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde bulunan dereleri...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi’nde yer alan derede başlattığı 4 kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde bulunan dereleri daha sağlıklı hale getirmek için dere temizlik çalışmalarını hız kesmeden tamamlıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi’nde yer alan derede olası su taşkınları yaşanmaması adına 4 kilometrelik temizlik çalışması sayesinde yabancı maddelerden arındırılarak su akışı sağlıklı hale getirildi.MASKİ’nin olduğu yerde hizmet aşkı var diyen Ortaköy Mahalle Muhtarı Ramazan Orta, “Son yağan yağmurlar yüzünden dereden taşan sular çiftçilerimizin arazilerini oldukça kötü etkiledi. Zamanla pisliklerden dolayı dere yatağı dolmuştu. Ayrıca derenin yerleşim yerlerine yakın olan bölgede ise vatandaşımız sokaklarda çamurdan dolayı yürüyemez hale gelmişti. MASKİ’ye dilekçemizi verdik ve kısa sürede dönüş yaparak deremizi temizlediler. MASKİ’ nin çalışmalarından çiftçilerimiz de çok memnun. Mahsulleri artık zarar görmeyecek. Bu çalışmayla deremizin başından sonuna kadar uzanan araziler kurtarıldı. Hizmetlerinden dolayı Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ediyor, kendilerini mahallemize davet ediyoruz” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi’nde yer alan derede başlattığı 4 kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde bulunan dereleri...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi’nde yer alan derede başlattığı 4 kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde bulunan dereleri daha sağlıklı hale getirmek için dere temizlik çalışmalarını hız kesmeden tamamlıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi’nde yer alan derede olası su taşkınları yaşanmaması adına 4 kilometrelik temizlik çalışması sayesinde yabancı maddelerden arındırılarak su akışı sağlıklı hale getirildi.

MASKİ’nin olduğu yerde hizmet aşkı var diyen Ortaköy Mahalle Muhtarı Ramazan Orta, “Son yağan yağmurlar yüzünden dereden taşan sular çiftçilerimizin arazilerini oldukça kötü etkiledi. Zamanla pisliklerden dolayı dere yatağı dolmuştu. Ayrıca derenin yerleşim yerlerine yakın olan bölgede ise vatandaşımız sokaklarda çamurdan dolayı yürüyemez hale gelmişti. MASKİ’ye dilekçemizi verdik ve kısa sürede dönüş yaparak deremizi temizlediler. MASKİ’ nin çalışmalarından çiftçilerimiz de çok memnun. Mahsulleri artık zarar görmeyecek. Bu çalışmayla deremizin başından sonuna kadar uzanan araziler kurtarıldı. Hizmetlerinden dolayı Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ediyor, kendilerini mahallemize davet ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.