Ortaokul öğrencileri Tema gönüllüsü oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2018 - 12:02, Güncelleme: 21.12.2018 - 12:02
 

Ortaokul öğrencileri Tema gönüllüsü oldu

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Adala Nergis Demet Ortaokulu öğrencileri Tema gönüllüsü oldu.Adala Nergis Demet Ortaokulu’nda üç yıldır Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan Mehmet Girgin, beşinci sınıf öğrencileriyle birlikte...
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Adala Nergis Demet Ortaokulu öğrencileri Tema gönüllüsü oldu.Adala Nergis Demet Ortaokulu’nda üç yıldır Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan Mehmet Girgin, beşinci sınıf öğrencileriyle birlikte Tema programları çerçevesinde etkinlikler yaptı. Etkinlikte okul öğrencileri Tema üyesi oldu. Okul Müdürü Bahadır Ertepe’de Tema’ya üye olarak destek verdi. Salihli Tema Başkanı İbrahim Ateş, düzenlenen törenlere öğrencilere üyelik kartlarını ve rozetlerini verdi. Ateş, programda öğrencilere sorunlardan bahsetti, toprağa, havaya, suya sahip çıkılması gerektiğini, insanların bütün yeryüzünden sorumlu olduğunu ve canlıları korumamız gerektiğini anlattı. Öğrencilere Tema gönüllüsü olduğu için teşekkür eden İbrahim Ateş, bütün yaşamlarında yeryüzüne sahip çıkacaklarına inandığını belirtti.
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Adala Nergis Demet Ortaokulu öğrencileri Tema gönüllüsü oldu.Adala Nergis Demet Ortaokulu’nda üç yıldır Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan Mehmet Girgin, beşinci sınıf öğrencileriyle birlikte...

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Adala Nergis Demet Ortaokulu öğrencileri Tema gönüllüsü oldu.

Adala Nergis Demet Ortaokulu’nda üç yıldır Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan Mehmet Girgin, beşinci sınıf öğrencileriyle birlikte Tema programları çerçevesinde etkinlikler yaptı. Etkinlikte okul öğrencileri Tema üyesi oldu. Okul Müdürü Bahadır Ertepe’de Tema’ya üye olarak destek verdi. Salihli Tema Başkanı İbrahim Ateş, düzenlenen törenlere öğrencilere üyelik kartlarını ve rozetlerini verdi. Ateş, programda öğrencilere sorunlardan bahsetti, toprağa, havaya, suya sahip çıkılması gerektiğini, insanların bütün yeryüzünden sorumlu olduğunu ve canlıları korumamız gerektiğini anlattı. Öğrencilere Tema gönüllüsü olduğu için teşekkür eden İbrahim Ateş, bütün yaşamlarında yeryüzüne sahip çıkacaklarına inandığını belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.