Osmancalı’da dere temizlik çalışması başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2018 - 18:00, Güncelleme: 02.02.2018 - 18:00
 

Osmancalı’da dere temizlik çalışması başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre İlçesi’ne bağlı Osmancalı Mahallesi’ndeki derede başlattığı temizlik çalışması ile olası taşkın riskini ortadan kaldırıyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre İlçesi’ne bağlı Osmancalı Mahallesi’ndeki derede başlattığı temizlik çalışması ile olası taşkın riskini ortadan kaldırıyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yağmur sularının getirdiği atıklarla dolan derelerin temizlik çalışmalarını titizlikle sürdüren MASKİ, Yunusemre ilçesine bağlı Osmancalı Mahallesi’nde 800 metre dere temizlik çalışmasına başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma sayesinde mahalleden geçen dere, yabancı maddelerden arındırılarak olası taşkınlar önlenecek.“MASKİ hizmetleri zamanında yerine getiriyor”Osmancalı Mahalle Muhtarı Bekir Akdeniz, “Mahallemizde bulunan derede aşırı yağışlarda taşan su çevreye ve mahsullerimize zarar veriyordu. Zamanla oluşan pislikten deremiz tıkanmış ve aşırı yağışlarda su taşkınına sebep oluyordu. MASKİ ekiplerine durumu bildirdik. Sağolsunlar anında gelip deremizi temizlemeye başladılar. Mahallemizin bir derdi sıkıntısı olduğunda her zaman gelip ilgilendiler. MASKİ’nin bugüne kadar olan hizmetlerinden çok memnunuz. Bundan sonra da bizlere daha çok hizmetlerde bulunacaklarına da inancımız tamdır. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre İlçesi’ne bağlı Osmancalı Mahallesi’ndeki derede başlattığı temizlik çalışması ile olası taşkın riskini ortadan kaldırıyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre İlçesi’ne bağlı Osmancalı Mahallesi’ndeki derede başlattığı temizlik çalışması ile olası taşkın riskini ortadan kaldırıyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yağmur sularının getirdiği atıklarla dolan derelerin temizlik çalışmalarını titizlikle sürdüren MASKİ, Yunusemre ilçesine bağlı Osmancalı Mahallesi’nde 800 metre dere temizlik çalışmasına başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma sayesinde mahalleden geçen dere, yabancı maddelerden arındırılarak olası taşkınlar önlenecek.

“MASKİ hizmetleri zamanında yerine getiriyor”

Osmancalı Mahalle Muhtarı Bekir Akdeniz, “Mahallemizde bulunan derede aşırı yağışlarda taşan su çevreye ve mahsullerimize zarar veriyordu. Zamanla oluşan pislikten deremiz tıkanmış ve aşırı yağışlarda su taşkınına sebep oluyordu. MASKİ ekiplerine durumu bildirdik. Sağolsunlar anında gelip deremizi temizlemeye başladılar. Mahallemizin bir derdi sıkıntısı olduğunda her zaman gelip ilgilendiler. MASKİ’nin bugüne kadar olan hizmetlerinden çok memnunuz. Bundan sonra da bizlere daha çok hizmetlerde bulunacaklarına da inancımız tamdır. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.