Palabıyık’tan çiftçilere müjde

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2018 - 10:20, Güncelleme: 13.06.2018 - 10:20
 

Palabıyık’tan çiftçilere müjde

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, çiftçilere ödenen çiğ süt destekleme primlerinin ocak, şubat ve mart 2018 dönemi ödemelerinin bugünden itibaren ödenmeye başladığını açıkladı.AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık,...
AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, çiftçilere ödenen çiğ süt destekleme primlerinin ocak, şubat ve mart 2018 dönemi ödemelerinin bugünden itibaren ödenmeye başladığını açıkladı.AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, şartı uyan çiftçilere ödenen çiğ süt destekleme hak edişlerinin, ocak, şubat ve mart 2018 dönemine ait ödemelerinin bugün başladığını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın ortaklaşa çalışmaları kapsamında, çiftçilere ödenen destekleme primlerinin, hak eden çiftçilere ödendiğini belirten Palabıyık, Kula’da toplamda 2 bin 267 çiftçiye 1 milyon 990 bin TL ödeneceğini belirtti.Çiftçilere yönelik yapılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten başkan Palabıyık, “Çiftçilerimize yönelik yaptığımız çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu yıl çiftçilere ödenecek olan çiğ süt destekleme primleri kapsamında, ocak, şubat ve mart 2018 dönemine ait destekleme ödemesi bugün itibari ile çiftçilerimizin hesabına ödenmeye başlıyor. Ödemeler çerçevesinde TC kimlik numarasının son hanesi, 4, 6 ve 8 ile biten çiftçilerimizin çiğ süt desteklemeleri bugün saat 18.00’dan itibaren, TC Kimlik numarasının son hanesi 0 ve 2 ile biten çiftçilerimize de 22 Haziran Cuma günü destekleme ödemeleri hesaplarına yatacaktır" ifadelerini kullandı.
AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, çiftçilere ödenen çiğ süt destekleme primlerinin ocak, şubat ve mart 2018 dönemi ödemelerinin bugünden itibaren ödenmeye başladığını açıkladı.AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık,...

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, çiftçilere ödenen çiğ süt destekleme primlerinin ocak, şubat ve mart 2018 dönemi ödemelerinin bugünden itibaren ödenmeye başladığını açıkladı.

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, şartı uyan çiftçilere ödenen çiğ süt destekleme hak edişlerinin, ocak, şubat ve mart 2018 dönemine ait ödemelerinin bugün başladığını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın ortaklaşa çalışmaları kapsamında, çiftçilere ödenen destekleme primlerinin, hak eden çiftçilere ödendiğini belirten Palabıyık, Kula’da toplamda 2 bin 267 çiftçiye 1 milyon 990 bin TL ödeneceğini belirtti.

Çiftçilere yönelik yapılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten başkan Palabıyık, “Çiftçilerimize yönelik yaptığımız çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu yıl çiftçilere ödenecek olan çiğ süt destekleme primleri kapsamında, ocak, şubat ve mart 2018 dönemine ait destekleme ödemesi bugün itibari ile çiftçilerimizin hesabına ödenmeye başlıyor. Ödemeler çerçevesinde TC kimlik numarasının son hanesi, 4, 6 ve 8 ile biten çiftçilerimizin çiğ süt desteklemeleri bugün saat 18.00’dan itibaren, TC Kimlik numarasının son hanesi 0 ve 2 ile biten çiftçilerimize de 22 Haziran Cuma günü destekleme ödemeleri hesaplarına yatacaktır" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.