Pedallar 15 Temmuz şehitleri için çevrildi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2017 - 12:58, Güncelleme: 14.07.2017 - 12:58
 

Pedallar 15 Temmuz şehitleri için çevrildi

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları 15 Temmuz şehitleri anısına 7 kilometrelik parkurda bisiklet turu düzenledi.Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli...
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları 15 Temmuz şehitleri anısına 7 kilometrelik parkurda bisiklet turu düzenledi.Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi. 50 sporcunun katıldığı bisiklet turu Atatürk Olimpik Yüzme Havuzundan başladı. Sporcular buradan 7 kilometrelik parkuru tamamlayarak demokrasi nöbetlerinin tutulacağı Manisa Cumhuriyet Meydanına ulaştı. Parkurun sonunda Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayrettin Hayri Tokmakçı tarafından katılanlara belgeleri verildi. Tokmakçı, "Bu vesileyle 15 Temmuz’da şehit olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. İsteğimiz ülkemizin bir daha böyle bir süreçten geçmemesi. Bunun için gençlerimizle birlik ve beraberlik içerisindeyiz" dedi.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları 15 Temmuz şehitleri anısına 7 kilometrelik parkurda bisiklet turu düzenledi.Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli...

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları 15 Temmuz şehitleri anısına 7 kilometrelik parkurda bisiklet turu düzenledi.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi. 50 sporcunun katıldığı bisiklet turu Atatürk Olimpik Yüzme Havuzundan başladı. Sporcular buradan 7 kilometrelik parkuru tamamlayarak demokrasi nöbetlerinin tutulacağı Manisa Cumhuriyet Meydanına ulaştı. Parkurun sonunda Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayrettin Hayri Tokmakçı tarafından katılanlara belgeleri verildi. Tokmakçı, "Bu vesileyle 15 Temmuz’da şehit olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. İsteğimiz ülkemizin bir daha böyle bir süreçten geçmemesi. Bunun için gençlerimizle birlik ve beraberlik içerisindeyiz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.