Poyrazdamları’nın içme suyu çözülüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2017 - 12:48, Güncelleme: 10.07.2017 - 12:48
 

Poyrazdamları’nın içme suyu çözülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Poyrazdamları Mahallesi’nde sondaj çalışmalarına başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, özellikle yaz aylarında yaşanan su...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Poyrazdamları Mahallesi’nde sondaj çalışmalarına başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, özellikle yaz aylarında yaşanan su yetersizliği sorununu yeni sondajlar açarak gideriyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Salihli ilçesine bağlı Poyrazdamları Mahallesi’nde ve mahalleye bağlı Kaledibi mevkiinde açtığı sondajlarla su yetersizliği sorununu ortadan kaldıracak.Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. MASKİ ekiplerince delgi çalışmasının tamamlandığı Kayadibi mevkiindeki sondaja deneme pompası takılarak su analizi için numune alım işlemi gerçekleştirilecek. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Salihli ilçesine bağlı Poyrazdamları Mahallesi’nde ve mahalleye bağlı olan Kayadibi mevkiindeki sondaj çalışmasından dolayı memnun olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Harun Yaşa, “Mahallemizde su yetersizliği yaşanmaktaydı. MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallemizde sondaj çalışmalarına başladı. Allaha çok şükür başka bir sorunumuz kalmayacak. Bu çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’dan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun. Mahallem adına teşekkür ederim” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Poyrazdamları Mahallesi’nde sondaj çalışmalarına başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, özellikle yaz aylarında yaşanan su...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Poyrazdamları Mahallesi’nde sondaj çalışmalarına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, özellikle yaz aylarında yaşanan su yetersizliği sorununu yeni sondajlar açarak gideriyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Salihli ilçesine bağlı Poyrazdamları Mahallesi’nde ve mahalleye bağlı Kaledibi mevkiinde açtığı sondajlarla su yetersizliği sorununu ortadan kaldıracak.Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. MASKİ ekiplerince delgi çalışmasının tamamlandığı Kayadibi mevkiindeki sondaja deneme pompası takılarak su analizi için numune alım işlemi gerçekleştirilecek. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Salihli ilçesine bağlı Poyrazdamları Mahallesi’nde ve mahalleye bağlı olan Kayadibi mevkiindeki sondaj çalışmasından dolayı memnun olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Harun Yaşa, “Mahallemizde su yetersizliği yaşanmaktaydı. MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallemizde sondaj çalışmalarına başladı. Allaha çok şükür başka bir sorunumuz kalmayacak. Bu çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’dan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun. Mahallem adına teşekkür ederim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.