Resim tekniklerini öğrenip sergi açacaklar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2019 - 12:41, Güncelleme: 11.03.2019 - 12:41
 

Resim tekniklerini öğrenip sergi açacaklar

Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Şehit Esin Akay ve Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokullarında resim kursu açıldı. Toplam 28 öğrencinin katıldığı kurslarda resim tekniklerini öğrenen öğrenciler kurs bitiminde...
Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Şehit Esin Akay ve Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokullarında resim kursu açıldı. Toplam 28 öğrencinin katıldığı kurslarda resim tekniklerini öğrenen öğrenciler kurs bitiminde sergi açmaya hazırlanıyor.Farklı seçenek ve kategoriler ile xhamster videoları en keyifli olanları.Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Şehit Esin Akay ve Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokullarında açılan resim kurslarında 14’er kişilik iki ayrı sınıfta toplam 28 öğrenci eğitim görüyor. Resim Öğretmeni Hüseyin Ergil tarafından haftanın belirli saatlerinde kursiyer öğrencilere resim teknikleri hakkında bilgi veriliyor.Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Oruç, "Öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmak, güzel sanatları sevdirmek amaçlı iki okulumuzda toplam 28 öğrencimize resim kursları açtık. Kurs bitiminde sergilerini açacağız. Öğrenciler kurs boyunca 120 saat resim teknikleri, manzara, portre, natürmort gibi çalışmaların yanında sulu boya, kara kalem, yağlı boya ve ebru sanatının inceliklerini öğrenecekler." dedi.
Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Şehit Esin Akay ve Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokullarında resim kursu açıldı. Toplam 28 öğrencinin katıldığı kurslarda resim tekniklerini öğrenen öğrenciler kurs bitiminde...

Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Şehit Esin Akay ve Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokullarında resim kursu açıldı. Toplam 28 öğrencinin katıldığı kurslarda resim tekniklerini öğrenen öğrenciler kurs bitiminde sergi açmaya hazırlanıyor.

Farklı seçenek ve kategoriler ile xhamster videoları en keyifli olanları.Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Şehit Esin Akay ve Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokullarında açılan resim kurslarında 14’er kişilik iki ayrı sınıfta toplam 28 öğrenci eğitim görüyor. Resim Öğretmeni Hüseyin Ergil tarafından haftanın belirli saatlerinde kursiyer öğrencilere resim teknikleri hakkında bilgi veriliyor.

Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Oruç, "Öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmak, güzel sanatları sevdirmek amaçlı iki okulumuzda toplam 28 öğrencimize resim kursları açtık. Kurs bitiminde sergilerini açacağız. Öğrenciler kurs boyunca 120 saat resim teknikleri, manzara, portre, natürmort gibi çalışmaların yanında sulu boya, kara kalem, yağlı boya ve ebru sanatının inceliklerini öğrenecekler." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.