Sağlık-Sen’liler Kırkağaç’ta buluştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2016 - 12:05, Güncelleme: 14.11.2016 - 12:05
 

Sağlık-Sen’liler Kırkağaç’ta buluştu

Sağlık Sen Manisa Şubesi İl Divan Toplantısı bu ay Kırkağaç’ta gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat Kırkağaç Devlet Hastanesindeki mobbing iddiasını yineledi.Kırkağaç Mahfel Kafede...
Sağlık Sen Manisa Şubesi İl Divan Toplantısı bu ay Kırkağaç’ta gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat Kırkağaç Devlet Hastanesindeki mobbing iddiasını yineledi.Kırkağaç Mahfel Kafede gerçekleştirilen Sağlık Sen Manisa Şubesi İl Divan Toplantısına Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen İl Başkanı Mustafa İrğat, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri Emine Tınaz, Huriye Ceylan, Kasım Uyan, Özgür Baykurt, Ozan Ağzıballı, Şevket Nal ve Sağlık-Sen Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Azgın ve Sağlık-Sen ilçe başkanları katıldı.Sağlık-Sen İl Başkanlığının destekleriyle, Kırkağaç ilçe temsilciliğinin ev sahipliğinde düzenlenen Sağlık Sen İl Divan Toplantısı akşam yemeğiyle başladı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan İl Başkanı Mustafa İrğat, konuşmasının büyük bölümünde Kırkağaç Devlet Hastanesi yönetimiyle aralarında yaşanan sıkıntıya değindi.Toplantıyı Kırkağaç’ta düzenleyen Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Ahmet Azgın ve üyelerinin yanında olduklarını gösterdiklerini söyleyen İrğat, Kırkağaç Devlet Hastanesi yönetimini eleştirerek mobbing iddiasını tekrarladı.İrğat, “Daha önce yaptığımız basın açıklamasında Kırkağaç Devlet Hastanesinde mobbing olduğu iddiasında bulunmuştuk ve bu iddianın da arkasında durduğumuzu şimdi sizlerle tekrar paylaşmak istiyorum. Bizim Kırkağaç İlçe Temsilcimiz ve Kırkağaç İlçe Başkanımız Ahmet Azgın kardeşimize, onun temsilcilerine yani bizim ailemizden birilerine geçit vermek istemedi. Biz haksızlık olan sorun olan uygulamalarının karşısında durduğumuz için birileri bundan hoşnut olmadı. Biz bu uygulamalarla ilgili itirazlarımızı dile getirdikçe birileri bunun üstünü kapamaya çalıştı. Biz sendikal haklarımızı, kişisel haklarımızı yerine getirmek için her hamle yaptığımızda bu bazılarının bize karşı almış olduğu tavrı abartmasına sebep oldu. İlçe Başkanımız Ahmet Azgın görevini yerine getiremez oldu. Yetkileri alındı, ardından hiçbir şey yapamaz hale getirildikten sonra ötekileştirilerek, sanki hiçbir iş yapmıyormuş havasıyla ’Haklıyız biz de ondan yapıyoruz’ edasında bulundu yöneticiler. Sonra diğer arkadaşlarımızın yerleri değiştirildi, ellerindeki bilgisayarlarına kadar alındı. Vicdanı olan herkes biliyor ki Kırkağaç Devlet Hastanesinde Sağlık-Sen temsilcilerine mobbing yapılmıştır ve Sağlık Sen de buna eyvallah etmemiştir. Sağlık Sen Kırkağaç Devlet Hastanesinde olup biteni ortaya koymaya devam edecektir." dedi.
Sağlık Sen Manisa Şubesi İl Divan Toplantısı bu ay Kırkağaç’ta gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat Kırkağaç Devlet Hastanesindeki mobbing iddiasını yineledi.Kırkağaç Mahfel Kafede...
Sağlık Sen Manisa Şubesi İl Divan Toplantısı bu ay Kırkağaç’ta gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat Kırkağaç Devlet Hastanesindeki mobbing iddiasını yineledi.
Kırkağaç Mahfel Kafede gerçekleştirilen Sağlık Sen Manisa Şubesi İl Divan Toplantısına Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen İl Başkanı Mustafa İrğat, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri Emine Tınaz, Huriye Ceylan, Kasım Uyan, Özgür Baykurt, Ozan Ağzıballı, Şevket Nal ve Sağlık-Sen Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Azgın ve Sağlık-Sen ilçe başkanları katıldı.
Sağlık-Sen İl Başkanlığının destekleriyle, Kırkağaç ilçe temsilciliğinin ev sahipliğinde düzenlenen Sağlık Sen İl Divan Toplantısı akşam yemeğiyle başladı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan İl Başkanı Mustafa İrğat, konuşmasının büyük bölümünde Kırkağaç Devlet Hastanesi yönetimiyle aralarında yaşanan sıkıntıya değindi.
Toplantıyı Kırkağaç’ta düzenleyen Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Ahmet Azgın ve üyelerinin yanında olduklarını gösterdiklerini söyleyen İrğat, Kırkağaç Devlet Hastanesi yönetimini eleştirerek mobbing iddiasını tekrarladı.
İrğat, “Daha önce yaptığımız basın açıklamasında Kırkağaç Devlet Hastanesinde mobbing olduğu iddiasında bulunmuştuk ve bu iddianın da arkasında durduğumuzu şimdi sizlerle tekrar paylaşmak istiyorum. Bizim Kırkağaç İlçe Temsilcimiz ve Kırkağaç İlçe Başkanımız Ahmet Azgın kardeşimize, onun temsilcilerine yani bizim ailemizden birilerine geçit vermek istemedi. Biz haksızlık olan sorun olan uygulamalarının karşısında durduğumuz için birileri bundan hoşnut olmadı. Biz bu uygulamalarla ilgili itirazlarımızı dile getirdikçe birileri bunun üstünü kapamaya çalıştı. Biz sendikal haklarımızı, kişisel haklarımızı yerine getirmek için her hamle yaptığımızda bu bazılarının bize karşı almış olduğu tavrı abartmasına sebep oldu. İlçe Başkanımız Ahmet Azgın görevini yerine getiremez oldu. Yetkileri alındı, ardından hiçbir şey yapamaz hale getirildikten sonra ötekileştirilerek, sanki hiçbir iş yapmıyormuş havasıyla ’Haklıyız biz de ondan yapıyoruz’ edasında bulundu yöneticiler. Sonra diğer arkadaşlarımızın yerleri değiştirildi, ellerindeki bilgisayarlarına kadar alındı. Vicdanı olan herkes biliyor ki Kırkağaç Devlet Hastanesinde Sağlık-Sen temsilcilerine mobbing yapılmıştır ve Sağlık Sen de buna eyvallah etmemiştir. Sağlık Sen Kırkağaç Devlet Hastanesinde olup biteni ortaya koymaya devam edecektir." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.