Sağlıkçılara koltuk jesti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 12:15, Güncelleme: 14.10.2020 - 12:15
 

Sağlıkçılara koltuk jesti

MANİSA'DA KORONA VİRÜSLE MÜCADELE EN ÖN SAFTA MÜCADELE EDEN MERKEZEFENDİ DEVLET HASTANESİNE TURGUTLU'DA FAALİYETTE BULUNAN HAKAN MOBİLYA TARAFINDAN İKİ ADET KOLTUK HEDİYE EDİLDİ.
Manisa’da korona virüsle mücadele en ön safta mücadele eden Merkezefendi Devlet Hastanesine Turgutlu’da faaliyette bulunan Hakan Mobilya tarafından iki adet koltuk hediye edildi. Manisa’da korona virüse karşı alınan tedbirler sonrası pandemi hastanesi olarak hizmet veren Merkezefendi Devlet Hastanesinin Radyoloji Bölümüne Turgutlu ilçesinde faaliyette bulunan Hakan Mobilya tarafından 2 adet koltuk hediye edildi. Hakan Mobilya’nın sahibi aynı zamanda Turgutlu Azerbaycan Kültür Derneği Başkanı olan Ünal Kağba, yaşanan pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının fedakarca, kendi canlarını hiçe sayarak halkın sağlığı için canla başla mücadele ettikleri bir dönemde yoğun temponun arasında dinlenebilmeleri için 2 adet koltuk hediye ettiklerini belirterek tüm sağlık çalışanlarına gösterdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür etti. Sağlık çalışanları da Ünal Kağba’ya gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederek toplumun kendilerine olan desteğinin motivasyonlarını artırdığını dile getirdi.
MANİSA'DA KORONA VİRÜSLE MÜCADELE EN ÖN SAFTA MÜCADELE EDEN MERKEZEFENDİ DEVLET HASTANESİNE TURGUTLU'DA FAALİYETTE BULUNAN HAKAN MOBİLYA TARAFINDAN İKİ ADET KOLTUK HEDİYE EDİLDİ.

Manisa’da korona virüsle mücadele en ön safta mücadele eden Merkezefendi Devlet Hastanesine Turgutlu’da faaliyette bulunan Hakan Mobilya tarafından iki adet koltuk hediye edildi.

Manisa’da korona virüse karşı alınan tedbirler sonrası pandemi hastanesi olarak hizmet veren Merkezefendi Devlet Hastanesinin Radyoloji Bölümüne Turgutlu ilçesinde faaliyette bulunan Hakan Mobilya tarafından 2 adet koltuk hediye edildi.

Hakan Mobilya’nın sahibi aynı zamanda Turgutlu Azerbaycan Kültür Derneği Başkanı olan Ünal Kağba, yaşanan pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının fedakarca, kendi canlarını hiçe sayarak halkın sağlığı için canla başla mücadele ettikleri bir dönemde yoğun temponun arasında dinlenebilmeleri için 2 adet koltuk hediye ettiklerini belirterek tüm sağlık çalışanlarına gösterdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür etti. Sağlık çalışanları da Ünal Kağba’ya gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederek toplumun kendilerine olan desteğinin motivasyonlarını artırdığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.