Şahyar’ın içme suyu hattı yenileniyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2016 - 15:06, Güncelleme: 15.11.2016 - 15:06
 

Şahyar’ın içme suyu hattı yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Şahyar Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenileyerek mahalleye daha sağlıklı içme suyu ulaştırıyor.MASKİ Genel Müdürlüğü, il...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Şahyar Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenileyerek mahalleye daha sağlıklı içme suyu ulaştırıyor.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiğihat yenileme çalışmalarıyla sağlıklı altyapı sistemleri inşa ederek, mahallelerin yaralarını sarmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir ilçesine bağlı Şahyar Mahallesi’ndeki içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarına başladı. MASKİ ekipleri, mahallenin 5 bin 700 metrelik içme suyu şebekesini tamamen yeniliyor.İçme suyu çalışmalarının ardından mahalleye MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından kanalizasyon hattı da döşenecek.Mahalle halkının MASKİ’nin hizmetlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Şahyar Mahalle Muhtarı Ramazan Bayram, “Altyapı çalışmalarımız başladı. Şuanda içme suyu şebekemiz bitmek üzere. İçme suyumuzda da herhangi bir sıkıntımız, sorunumuz yok. Mahalle halkımız da verilen her türlü hizmetten oldukça memnun. Cengiz Başkanımız ve bütün ekibimizin çalışmalarından son derece memnunuz. Sağolsunlar her türlü eksiğimize, ihtiyacımıza yardımcı oluyorlar” diye konuştu.Mahallelerinin en önemli sorununun çözüldüğünü belirten Şahyar mahalle sakinlerinden Ünsal Akçaoğlu, “Mahallemizde herhangi bir sorunumuz yok. Altyapı da olduktan sonra mahallemizin hiçbir sorunu kalmıyor. En büyük sıkıntımız altyapıydı, o da şuan gideriliyor. Memnunuz başkanlarımızdan.Teşekkür ediyoruz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Şahyar Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenileyerek mahalleye daha sağlıklı içme suyu ulaştırıyor.MASKİ Genel Müdürlüğü, il...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Şahyar Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenileyerek mahalleye daha sağlıklı içme suyu ulaştırıyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiğihat yenileme çalışmalarıyla sağlıklı altyapı sistemleri inşa ederek, mahallelerin yaralarını sarmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir ilçesine bağlı Şahyar Mahallesi’ndeki içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarına başladı. MASKİ ekipleri, mahallenin 5 bin 700 metrelik içme suyu şebekesini tamamen yeniliyor.İçme suyu çalışmalarının ardından mahalleye MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından kanalizasyon hattı da döşenecek.
Mahalle halkının MASKİ’nin hizmetlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Şahyar Mahalle Muhtarı Ramazan Bayram, “Altyapı çalışmalarımız başladı. Şuanda içme suyu şebekemiz bitmek üzere. İçme suyumuzda da herhangi bir sıkıntımız, sorunumuz yok. Mahalle halkımız da verilen her türlü hizmetten oldukça memnun. Cengiz Başkanımız ve bütün ekibimizin çalışmalarından son derece memnunuz. Sağolsunlar her türlü eksiğimize, ihtiyacımıza yardımcı oluyorlar” diye konuştu.
Mahallelerinin en önemli sorununun çözüldüğünü belirten Şahyar mahalle sakinlerinden Ünsal Akçaoğlu, “Mahallemizde herhangi bir sorunumuz yok. Altyapı da olduktan sonra mahallemizin hiçbir sorunu kalmıyor. En büyük sıkıntımız altyapıydı, o da şuan gideriliyor. Memnunuz başkanlarımızdan.Teşekkür ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.