Salihli Belediyesi okul yollarına el attı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2016 - 15:22, Güncelleme: 12.11.2016 - 15:22
 

Salihli Belediyesi okul yollarına el attı

Salihli Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan okul yollarında dolgu, tesviye ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yılmaz Mahallesinde bulunan Şehit Hüseyin Arı Okulu ile Özyurt Mahallesinde...
Salihli Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan okul yollarında dolgu, tesviye ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yılmaz Mahallesinde bulunan Şehit Hüseyin Arı Okulu ile Özyurt Mahallesinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumu okul yolunun dolgu ve tesviye çalışmasının ardından asfaltlamasını yaptı. Yılmaz Mahallesindeki Şehit Hüseyin Arı İlk ve Ortaokulunun bahçe ve futbol sahası düzenleme çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, spor alanındaki basket potalarını da yeniledi. Ekipler, Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumu giriş yoluna asfalt atarak öğretmenlerin ve öğrencilerin okula kış aylarında daha rahat gitmesini sağlamaya çalıştı. Daha önce okulun giriş yolunun çok düzensiz olduğunu, toz ve çamurda yürümekte bile zorlandıklarını ifade eden öğretmenler ve öğrenci velileri, artık okullarına daha iyi şartlarda gideceklerini belirterek yapılan düzenleme ve asfalt çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.
Salihli Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan okul yollarında dolgu, tesviye ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yılmaz Mahallesinde bulunan Şehit Hüseyin Arı Okulu ile Özyurt Mahallesinde...
Salihli Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan okul yollarında dolgu, tesviye ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.
Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yılmaz Mahallesinde bulunan Şehit Hüseyin Arı Okulu ile Özyurt Mahallesinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumu okul yolunun dolgu ve tesviye çalışmasının ardından asfaltlamasını yaptı. Yılmaz Mahallesindeki Şehit Hüseyin Arı İlk ve Ortaokulunun bahçe ve futbol sahası düzenleme çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, spor alanındaki basket potalarını da yeniledi. Ekipler, Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumu giriş yoluna asfalt atarak öğretmenlerin ve öğrencilerin okula kış aylarında daha rahat gitmesini sağlamaya çalıştı. Daha önce okulun giriş yolunun çok düzensiz olduğunu, toz ve çamurda yürümekte bile zorlandıklarını ifade eden öğretmenler ve öğrenci velileri, artık okullarına daha iyi şartlarda gideceklerini belirterek yapılan düzenleme ve asfalt çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.