Salihli Belediyespor BAL için hazırlanıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2018 - 12:01, Güncelleme: 14.04.2018 - 12:01
 

Salihli Belediyespor BAL için hazırlanıyor

Manisa Mümin Özkasap Stadı’nda yarın oynanacak olan Yunusemre Belediyespor-Salihli Belediyespor karşılaşmasında kazanan BAL’a çıkacak, kaybeden yoluna Süper Amatör Küme’de devam edecek.Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu şampiyon tamamlayan...
Manisa Mümin Özkasap Stadı’nda yarın oynanacak olan Yunusemre Belediyespor-Salihli Belediyespor karşılaşmasında kazanan BAL’a çıkacak, kaybeden yoluna Süper Amatör Küme’de devam edecek.Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu şampiyon tamamlayan ve play-off son maçında Urganlıspor’a yenilerek BAL kapısından dönen Salihli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta mücadele eden ve ligi 9. sırada tamamlayan Yunusemre Belediyespor ile yarın play-out maçında karşı karşıya gelecek. Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak olan ve saat 15.00’da başlayacak karşılaşmada Salihli Belediyespor, 4 yıl önce düştüğü BAL’a geri çıkmak, Yunusemre Belediyespor ise ilk kez mücadele ettiği BAL’dan düşmemek için mücadele edecek.Salihli Belediyespor ile Yunusemre Belediyespor play-out müsabakasında galip gelecek ekip, 2018-19 sezonunda BAL’da mücadele etme hakkı kazanacak, kaybeden ise Süper Amatör’de yoluna devam edecek. Ayrıca play-out karşılaşmanın normal süresi ve uzatma dakikaları eşitlikle sona ermesi halinde kazananı seri penaltı atışları belirleyecek.Öte yandan Salihli Belediyespor’un adını BAL’a yazdırmak için son fırsatı olan play-out karşılaşmasına gitmek isteyen taraftarlar için ücretsiz otobüsler kaldırılacak. Otobüslerin Salihli Belediyesi önünden saat 13.15’de hareket edeceği öğrenildi.
Manisa Mümin Özkasap Stadı’nda yarın oynanacak olan Yunusemre Belediyespor-Salihli Belediyespor karşılaşmasında kazanan BAL’a çıkacak, kaybeden yoluna Süper Amatör Küme’de devam edecek.Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu şampiyon tamamlayan...

Manisa Mümin Özkasap Stadı’nda yarın oynanacak olan Yunusemre Belediyespor-Salihli Belediyespor karşılaşmasında kazanan BAL’a çıkacak, kaybeden yoluna Süper Amatör Küme’de devam edecek.

Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu şampiyon tamamlayan ve play-off son maçında Urganlıspor’a yenilerek BAL kapısından dönen Salihli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta mücadele eden ve ligi 9. sırada tamamlayan Yunusemre Belediyespor ile yarın play-out maçında karşı karşıya gelecek. Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak olan ve saat 15.00’da başlayacak karşılaşmada Salihli Belediyespor, 4 yıl önce düştüğü BAL’a geri çıkmak, Yunusemre Belediyespor ise ilk kez mücadele ettiği BAL’dan düşmemek için mücadele edecek.

Salihli Belediyespor ile Yunusemre Belediyespor play-out müsabakasında galip gelecek ekip, 2018-19 sezonunda BAL’da mücadele etme hakkı kazanacak, kaybeden ise Süper Amatör’de yoluna devam edecek. Ayrıca play-out karşılaşmanın normal süresi ve uzatma dakikaları eşitlikle sona ermesi halinde kazananı seri penaltı atışları belirleyecek.

Öte yandan Salihli Belediyespor’un adını BAL’a yazdırmak için son fırsatı olan play-out karşılaşmasına gitmek isteyen taraftarlar için ücretsiz otobüsler kaldırılacak. Otobüslerin Salihli Belediyesi önünden saat 13.15’de hareket edeceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.