Salihli Belediyespor BAL’a kenetlendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2018 - 11:25, Güncelleme: 02.03.2018 - 11:25
 

Salihli Belediyespor BAL’a kenetlendi

Süper Amatör play-off ilk maçında Cumartesi günü deplasmanda Sarıgöl Belediyespor’un konuğu olacak olan Salihli Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’e(BAL) kenetlendi.Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu lider tamamlayan Salihli Belediyespor,...
Süper Amatör play-off ilk maçında Cumartesi günü deplasmanda Sarıgöl Belediyespor’un konuğu olacak olan Salihli Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’e(BAL) kenetlendi.Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu lider tamamlayan Salihli Belediyespor, play-off ilk karşılaşmasında oynayacağı Sarıgöl Belediyespor maçı hazırlıklarını Belediye Tesislerinde Teknik Direktör Adem Başaran ve yardımcı Antrenör Murat Kahraman yönetiminde sürdürüyor.4 takımın mücadele edeceği yepyeni bir ligin başlayacağını vurgu yapan Teknik Direktör Başaran, “Zor geçecek olan play-off liginin sonunda ise Bölgesel Amatör Lig var. Biz normal lige göre zorlu geçecek olan lig sonrası adımızı BAL’a yazdırmak için teknik ekip, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte kenetlendik” dedi.Play-ofta her karşılaşmanın final havasında geçeceğini belirten Başaran, “Biz Salihli Belediyespor olarak taraftarımıza seyir zevki yüksek maçlar izlettirmek istiyoruz. 6 maç sonrasında da lig öncesindeki hedefimize ulaşıp, adımızı BAL’a yazdırarak bunu Belediye Başkanımız Zeki Kayda başta olmak üzere Salihli’ye hediye etmek istiyoruz. Bizim taraftarımızdan isteğimiz ise final havasında geçecek olan her maçta bizi yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.Başaran, play-off maçlarının centilmence ve sakatlıksız bir şekilde tamamlanması temennisinde bulundu.
Süper Amatör play-off ilk maçında Cumartesi günü deplasmanda Sarıgöl Belediyespor’un konuğu olacak olan Salihli Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’e(BAL) kenetlendi.Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu lider tamamlayan Salihli Belediyespor,...

Süper Amatör play-off ilk maçında Cumartesi günü deplasmanda Sarıgöl Belediyespor’un konuğu olacak olan Salihli Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’e(BAL) kenetlendi.

Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu lider tamamlayan Salihli Belediyespor, play-off ilk karşılaşmasında oynayacağı Sarıgöl Belediyespor maçı hazırlıklarını Belediye Tesislerinde Teknik Direktör Adem Başaran ve yardımcı Antrenör Murat Kahraman yönetiminde sürdürüyor.

4 takımın mücadele edeceği yepyeni bir ligin başlayacağını vurgu yapan Teknik Direktör Başaran, “Zor geçecek olan play-off liginin sonunda ise Bölgesel Amatör Lig var. Biz normal lige göre zorlu geçecek olan lig sonrası adımızı BAL’a yazdırmak için teknik ekip, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte kenetlendik” dedi.

Play-ofta her karşılaşmanın final havasında geçeceğini belirten Başaran, “Biz Salihli Belediyespor olarak taraftarımıza seyir zevki yüksek maçlar izlettirmek istiyoruz. 6 maç sonrasında da lig öncesindeki hedefimize ulaşıp, adımızı BAL’a yazdırarak bunu Belediye Başkanımız Zeki Kayda başta olmak üzere Salihli’ye hediye etmek istiyoruz. Bizim taraftarımızdan isteğimiz ise final havasında geçecek olan her maçta bizi yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.

Başaran, play-off maçlarının centilmence ve sakatlıksız bir şekilde tamamlanması temennisinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.