Salihli Belediyespor hentbol 2. Ligine yükseldi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2017 - 13:05, Güncelleme: 04.07.2017 - 13:05
 

Salihli Belediyespor hentbol 2. Ligine yükseldi

Salihli Belediyespor bünyesinde 2017 yılında açılarak kısa zamanda büyük başarılara imza atan Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen turnuvada üçüncü olarak 2. Lige yükseldi.Salihli Belediyespor bünyesinde...
Salihli Belediyespor bünyesinde 2017 yılında açılarak kısa zamanda büyük başarılara imza atan Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen turnuvada üçüncü olarak 2. Lige yükseldi.Salihli Belediyespor bünyesinde bu yıl ilk defa açılan hentbol branşında erkekler, gençler, yıldızlar ve küçükler kategorilerinde Manisa birincisi olarak sezona başladıklarını belirten Antrenör Yasin Nişli, Ankara’da düzenlenen 2. Lig Bölgesel lig müsabakalarında finallere kalan 8 takım arasında turnuvayı üçüncülükle bitirerek 2017-2018 sezonunda Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 2. Liginde mücadele edeceklerini söyledi. Antrenör Nişli, 2. Lige yükselme başarısı gösteren oyuncularını tebrik ederek, kendilerine her zaman destek olan Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkürlerini iletti.Yeni sezonda Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 2. Liginde Manisa’yı temsil edecek olan Salihli Belediyespor Hentbol Takımı ile Antrenör Yasin Nişli’yi kutlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Kısa bir sürede büyük bir başarıya imza atarak 2. Lige yükselen sporcularımız ile Antrenör Yasin Nişli’yi kutluyorum. Salihli Belediyespor, tüm branşlarda başarıdan başarıya koşuyor. Hentbol Takımıza 2. Ligde başarılar diliyorum” dedi.
Salihli Belediyespor bünyesinde 2017 yılında açılarak kısa zamanda büyük başarılara imza atan Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen turnuvada üçüncü olarak 2. Lige yükseldi.Salihli Belediyespor bünyesinde...

Salihli Belediyespor bünyesinde 2017 yılında açılarak kısa zamanda büyük başarılara imza atan Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen turnuvada üçüncü olarak 2. Lige yükseldi.

Salihli Belediyespor bünyesinde bu yıl ilk defa açılan hentbol branşında erkekler, gençler, yıldızlar ve küçükler kategorilerinde Manisa birincisi olarak sezona başladıklarını belirten Antrenör Yasin Nişli, Ankara’da düzenlenen 2. Lig Bölgesel lig müsabakalarında finallere kalan 8 takım arasında turnuvayı üçüncülükle bitirerek 2017-2018 sezonunda Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 2. Liginde mücadele edeceklerini söyledi. Antrenör Nişli, 2. Lige yükselme başarısı gösteren oyuncularını tebrik ederek, kendilerine her zaman destek olan Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkürlerini iletti.

Yeni sezonda Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 2. Liginde Manisa’yı temsil edecek olan Salihli Belediyespor Hentbol Takımı ile Antrenör Yasin Nişli’yi kutlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Kısa bir sürede büyük bir başarıya imza atarak 2. Lige yükselen sporcularımız ile Antrenör Yasin Nişli’yi kutluyorum. Salihli Belediyespor, tüm branşlarda başarıdan başarıya koşuyor. Hentbol Takımıza 2. Ligde başarılar diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.