Salihli Belediyespor, hentbol branşını faaliyete açtı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2016 - 12:29, Güncelleme: 03.12.2016 - 12:29
 

Salihli Belediyespor, hentbol branşını faaliyete açtı

Salihli Belediyespor faaliyet alanlarını genişleterek gençleri spora teşvik etmek amacıyla yeni branşlar açmaya devam ediyor. Salihli Belediyespor bünyesine kazandırılan hentbol branşı, Antrenör Yasin Nişli yönetiminde çalışmalara başladı.Antrenör...
Salihli Belediyespor faaliyet alanlarını genişleterek gençleri spora teşvik etmek amacıyla yeni branşlar açmaya devam ediyor. Salihli Belediyespor bünyesine kazandırılan hentbol branşı, Antrenör Yasin Nişli yönetiminde çalışmalara başladı.Antrenör Yasin Nişli yönetimindeki ilk antrenmana katılan Belediyespor Kulüp Yöneticisi Serkan Sözer ve Belediye Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz, yeni branşın hayırlı olması dileğinde bulunarak sporculara tatlı ikram etti. Gençlerin spora kazandırılması için Salihli Belediyespor bünyesinde bütün spor dallarını faaliyete geçirmek için çalıştıklarını belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Halkımızı ve özellikle gençlerimizi sporla buluşturmak için projeler hazırlamaya devam ediyoruz. Geniş kitlelere sporu sevdirmek istiyoruz ve bu doğrultuda yeni branşlar açıyoruz. Futbol ve voleybol kadar diğer branşları da tanıtmak, sevdirmek istiyoruz. Bize hentbol branşı için çok talep geldi ve faaliyete açtık. Deneyimli Antrenörümüz Yasin Nişli yönetiminde sporcularımızı eğitiyoruz. Gençlerimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.
Salihli Belediyespor faaliyet alanlarını genişleterek gençleri spora teşvik etmek amacıyla yeni branşlar açmaya devam ediyor. Salihli Belediyespor bünyesine kazandırılan hentbol branşı, Antrenör Yasin Nişli yönetiminde çalışmalara başladı.Antrenör...
Salihli Belediyespor faaliyet alanlarını genişleterek gençleri spora teşvik etmek amacıyla yeni branşlar açmaya devam ediyor. Salihli Belediyespor bünyesine kazandırılan hentbol branşı, Antrenör Yasin Nişli yönetiminde çalışmalara başladı.
Antrenör Yasin Nişli yönetimindeki ilk antrenmana katılan Belediyespor Kulüp Yöneticisi Serkan Sözer ve Belediye Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz, yeni branşın hayırlı olması dileğinde bulunarak sporculara tatlı ikram etti. Gençlerin spora kazandırılması için Salihli Belediyespor bünyesinde bütün spor dallarını faaliyete geçirmek için çalıştıklarını belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Halkımızı ve özellikle gençlerimizi sporla buluşturmak için projeler hazırlamaya devam ediyoruz. Geniş kitlelere sporu sevdirmek istiyoruz ve bu doğrultuda yeni branşlar açıyoruz. Futbol ve voleybol kadar diğer branşları da tanıtmak, sevdirmek istiyoruz. Bize hentbol branşı için çok talep geldi ve faaliyete açtık. Deneyimli Antrenörümüz Yasin Nişli yönetiminde sporcularımızı eğitiyoruz. Gençlerimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.