Salihli Belediyespor kendi evinde mağlup oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2018 - 17:47, Güncelleme: 04.11.2018 - 17:47
 

Salihli Belediyespor kendi evinde mağlup oldu

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grupta mücadele veren Salihli Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Orhangazi Belediyespor’a 1-0 yenilerek mağlup oldu.Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grupta Salihli Belediyespor kendi evinde Orhangazi...
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grupta mücadele veren Salihli Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Orhangazi Belediyespor’a 1-0 yenilerek mağlup oldu.Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grupta Salihli Belediyespor kendi evinde Orhangazi Belediyespor’u konuk etti. Ramiz Turan Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Çağlayan Deveci, Mete Topal ve Recep Durmazoğlu hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmayı30 dakikada Mustafa Kaya’nın kırmızı kart görmesiyle 60 dakika10 kişi oynayan konuk ekip Orhangazi Belediyespor, 55 dakikada Mustafa Demir’in attığı penaltı golüyle 1-0 kazandı. Orhangazi Belediyespor bu galibiyet ile ligdeki ilk galibiyetini alıp puanını 4’e çıkarırken, Salihli Belediyespor ise 3’üncü mağlubiyetini alıp, grupta 10 puanda kaldı.Lige şampiyonluk hedefi ile başlayan ancak, oynadığı kötü futbol ile konuk etiği Orhangazi Belediyespor’a 1-0 yenilen Salihli Belediyesporlu futbolculara maç sonrası taraftarlar tepki gösterdi.Öte yandan karşılaşmayı ise Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu ile taraftarlar izledi.
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grupta mücadele veren Salihli Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Orhangazi Belediyespor’a 1-0 yenilerek mağlup oldu.Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grupta Salihli Belediyespor kendi evinde Orhangazi...

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grupta mücadele veren Salihli Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Orhangazi Belediyespor’a 1-0 yenilerek mağlup oldu.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grupta Salihli Belediyespor kendi evinde Orhangazi Belediyespor’u konuk etti. Ramiz Turan Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Çağlayan Deveci, Mete Topal ve Recep Durmazoğlu hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmayı30 dakikada Mustafa Kaya’nın kırmızı kart görmesiyle 60 dakika10 kişi oynayan konuk ekip Orhangazi Belediyespor, 55 dakikada Mustafa Demir’in attığı penaltı golüyle 1-0 kazandı. Orhangazi Belediyespor bu galibiyet ile ligdeki ilk galibiyetini alıp puanını 4’e çıkarırken, Salihli Belediyespor ise 3’üncü mağlubiyetini alıp, grupta 10 puanda kaldı.

Lige şampiyonluk hedefi ile başlayan ancak, oynadığı kötü futbol ile konuk etiği Orhangazi Belediyespor’a 1-0 yenilen Salihli Belediyesporlu futbolculara maç sonrası taraftarlar tepki gösterdi.

Öte yandan karşılaşmayı ise Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu ile taraftarlar izledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.