Salihli Belediyespor transferde hız kesmiyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2018 - 14:24, Güncelleme: 16.05.2018 - 14:24
 

Salihli Belediyespor transferde hız kesmiyor

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) yeni ekiplerinden Salihli Belediyespor, iç transferde İsmail Çetin ile sözleşme yenilerken, dış transferde ise Tavşanlıspor’dan stoper Şahin Fırat’ı renklerine bağladı.Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) yeni...
Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) yeni ekiplerinden Salihli Belediyespor, iç transferde İsmail Çetin ile sözleşme yenilerken, dış transferde ise Tavşanlıspor’dan stoper Şahin Fırat’ı renklerine bağladı.Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) yeni ekiplerinden Salihli Belediyespor, transferde hız kesmiyor. Yeşil-beyazlılar, iç transferde İsmail Çetin ile sözleşme yenilerken, dış transferde ise Tavşanlıspor’dan stoper Şahin Fırat’ı renklerine bağladı. Manisa’yı Bölgesel Amatör Lig’de 4 yıl aradan sonra temsil edecek olan Teknik Direktör Ozan Dombaz yönetimindeki Salihli Belediyespor, güçlü bir kadro kurma adına iç ve dış transferde önemli isimlerle anlaşmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, son olarak iç transferde anlaşma sağladığı İsmail Çetin ve Tavşanlıspor’dan Şahin Fırat’ı transfer ederek resmi sözleşmeye imza attırdı.Belediyespor Razlı Tesislerinde düzenlenen imza törenine, Kulüp Yöneticisi Mustafa Yıldırım ve Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz ile yeni transferler İsmail Çetin ve Şahin Fırat katıldı.
Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) yeni ekiplerinden Salihli Belediyespor, iç transferde İsmail Çetin ile sözleşme yenilerken, dış transferde ise Tavşanlıspor’dan stoper Şahin Fırat’ı renklerine bağladı.Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) yeni...

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) yeni ekiplerinden Salihli Belediyespor, iç transferde İsmail Çetin ile sözleşme yenilerken, dış transferde ise Tavşanlıspor’dan stoper Şahin Fırat’ı renklerine bağladı.

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) yeni ekiplerinden Salihli Belediyespor, transferde hız kesmiyor. Yeşil-beyazlılar, iç transferde İsmail Çetin ile sözleşme yenilerken, dış transferde ise Tavşanlıspor’dan stoper Şahin Fırat’ı renklerine bağladı. Manisa’yı Bölgesel Amatör Lig’de 4 yıl aradan sonra temsil edecek olan Teknik Direktör Ozan Dombaz yönetimindeki Salihli Belediyespor, güçlü bir kadro kurma adına iç ve dış transferde önemli isimlerle anlaşmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, son olarak iç transferde anlaşma sağladığı İsmail Çetin ve Tavşanlıspor’dan Şahin Fırat’ı transfer ederek resmi sözleşmeye imza attırdı.

Belediyespor Razlı Tesislerinde düzenlenen imza törenine, Kulüp Yöneticisi Mustafa Yıldırım ve Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz ile yeni transferler İsmail Çetin ve Şahin Fırat katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.