Salihli Belediyespor’da Bolvadin mesaisi başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2020 - 12:59, Güncelleme: 22.01.2020 - 12:59
 

Salihli Belediyespor’da Bolvadin mesaisi başladı

İkinci Devreye Deplasmanda 3-1’lik Sandıklıspor Galibiyeti İle Başlayan Salihli Belediyespor, Bolvadin Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı.
İkinci devreye deplasmanda 3-1’lik Sandıklıspor galibiyeti ile başlayan Salihli Belediyespor, Bolvadin Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta Manisa’yı Sanayispor ve Yunusemre Belediyespor ile birlikte temsil eden Teknik Direktör Ferudun Yarkın yönetimindeki Salihli Belediyespor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Afyon temsilcisi Bolvadin Belediyespor maçı hazırlıklarına Razlı Tesisleri’nde başladı. Yeşil-beyazlı ekip, sahasında oynayacağı Bolvadin Belediyespor maçını ise Aliağa Spor Kulübü maçında çıkan saha olayları nedeniyle seyircisiz oynayacak. Tüm hazırlıkları galibiyet üzerine yaptıklarını belirten Teknik Direktör Yarkın, “İkinci devrenin ilk haftasında deplasmanda konuk olduğumuz Afyon temsilcisi Sandıklıspor’u yenerek iyi bir başlangıç yaptık. Şimdi Pazar günü yine konuk edeceğimiz diğer Afyon temsilcisi Bolvadin Belediyespor’u yenerek, bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.” dedi.
İkinci Devreye Deplasmanda 3-1’lik Sandıklıspor Galibiyeti İle Başlayan Salihli Belediyespor, Bolvadin Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı.

İkinci devreye deplasmanda 3-1’lik Sandıklıspor galibiyeti ile başlayan Salihli Belediyespor, Bolvadin Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta Manisa’yı Sanayispor ve Yunusemre Belediyespor ile birlikte temsil eden Teknik Direktör Ferudun Yarkın yönetimindeki Salihli Belediyespor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Afyon temsilcisi Bolvadin Belediyespor maçı hazırlıklarına Razlı Tesisleri’nde başladı.

Yeşil-beyazlı ekip, sahasında oynayacağı Bolvadin Belediyespor maçını ise Aliağa Spor Kulübü maçında çıkan saha olayları nedeniyle seyircisiz oynayacak.

Tüm hazırlıkları galibiyet üzerine yaptıklarını belirten Teknik Direktör Yarkın, “İkinci devrenin ilk haftasında deplasmanda konuk olduğumuz Afyon temsilcisi Sandıklıspor’u yenerek iyi bir başlangıç yaptık. Şimdi Pazar günü yine konuk edeceğimiz diğer Afyon temsilcisi Bolvadin Belediyespor’u yenerek, bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.