Salihli Belediyespor’da Özşahan imzayı attı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2017 - 17:37, Güncelleme: 21.07.2017 - 17:37
 

Salihli Belediyespor’da Özşahan imzayı attı

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor’da Rabia Eroğlu Özşahan, kendisini yeşil-beyazlı renkleri bağlayan sözleşmeye imza attı.Baş Antrenör Bora Şensoy yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezonda bünyesinde...
Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor’da Rabia Eroğlu Özşahan, kendisini yeşil-beyazlı renkleri bağlayan sözleşmeye imza attı.Baş Antrenör Bora Şensoy yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezonda bünyesinde barındıran orta oyuncu Rabia Eroğlu Özşahan ile sözleşme yeniledi. Yeni sezonda da Salihli Belediyespor için elinden gelen mücadeleyi vereceğini söyleyen Özşahan, yeşil-beyazlı ekiple yola devam edeceği için mutlu olduğunu ifade etti. Belediye Spor İşleri Müdürlüğünde gerçekleşen imza töreninde, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Altyapı Sorumlusu Ali Yıldırım ve orta oyuncu Rabia Eroğlu Özşahan yer aldı.Salihli Belediyespor Voleybol Takımı, iç transferde Rabia Eroğlu Özşahan, Buket Yılmaz, Merve Ateş, Aleyna Çevik ve Kübra Hacıoğlu, Dış transferde ise Tülay Öner, Ceren Atilla, Merve Ateş, Emine Arıcı, Burcu Evin, Merve İzbilir, Gizem Tuğrul’u renklerine bağlayarak yeni sezon için transfer çalışmalarında son noktayı koymuş oldu.
Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor’da Rabia Eroğlu Özşahan, kendisini yeşil-beyazlı renkleri bağlayan sözleşmeye imza attı.Baş Antrenör Bora Şensoy yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezonda bünyesinde...

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor’da Rabia Eroğlu Özşahan, kendisini yeşil-beyazlı renkleri bağlayan sözleşmeye imza attı.

Baş Antrenör Bora Şensoy yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezonda bünyesinde barındıran orta oyuncu Rabia Eroğlu Özşahan ile sözleşme yeniledi. Yeni sezonda da Salihli Belediyespor için elinden gelen mücadeleyi vereceğini söyleyen Özşahan, yeşil-beyazlı ekiple yola devam edeceği için mutlu olduğunu ifade etti. Belediye Spor İşleri Müdürlüğünde gerçekleşen imza töreninde, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Altyapı Sorumlusu Ali Yıldırım ve orta oyuncu Rabia Eroğlu Özşahan yer aldı.

Salihli Belediyespor Voleybol Takımı, iç transferde Rabia Eroğlu Özşahan, Buket Yılmaz, Merve Ateş, Aleyna Çevik ve Kübra Hacıoğlu, Dış transferde ise Tülay Öner, Ceren Atilla, Merve Ateş, Emine Arıcı, Burcu Evin, Merve İzbilir, Gizem Tuğrul’u renklerine bağlayarak yeni sezon için transfer çalışmalarında son noktayı koymuş oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.