Salihli Çarşamba Pazarı’nda korona önlemi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2020 - 16:39, Güncelleme: 18.03.2020 - 16:39
 

Salihli Çarşamba Pazarı’nda korona önlemi

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE ÇARŞAMBA GÜNLERİ KURULAN ÇARŞAMBA PAZARI’NDA ESNAFA KORONA VİRÜSÜ TEDBİRLERİ KAPSAMINDA ESNAF ODALARI TARAFINDAN ELDİVEN VE ISLAK MENDİL DAĞITILDI.
Manisa’nın Salihli ilçesinde çarşamba günleri kurulan Çarşamba Pazarı’nda esnafa korona virüsü tedbirleri kapsamında esnaf odaları tarafından eldiven ve ıslak mendil dağıtıldı. Çin’de başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi olarak nitelendirilen korona virüs (Covid-19) salgınına karşı Salihli Modern Çarşamba Pazarı’nda, vatandaşlara daha hijyenik ve sağlıklı hizmet sunabilmeleri amacıyla Bakkallar Esnaf Odası, Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası ve Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından esnafa ıslak mendil ve eldiven dağıtıldı. Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Rifat Yavaş, “Tüm dünyada hızla yayılan ve ülkemizde de görülen ’korona virüs’ için tüm önlemler giderek artarken, bizde pazarcı esnafımıza ıslak mendil ve eldiven dağıttık” derken, Bakkallar Esnaf Odası Başkanı İsmail Ünlü ise “Salihli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin korona virüs tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışması yaptığı pazarda, üyelerimizin müşterilerine daha hijyenik ve sağlık hizmet etmelerini sağlamak amacıyla ıslak mendil ve eldiven dağıttık” dedi. Öte yandan pazarda korona virüsüne karşı bazı esnafların ise maske taktıkları görüldü.
MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE ÇARŞAMBA GÜNLERİ KURULAN ÇARŞAMBA PAZARI’NDA ESNAFA KORONA VİRÜSÜ TEDBİRLERİ KAPSAMINDA ESNAF ODALARI TARAFINDAN ELDİVEN VE ISLAK MENDİL DAĞITILDI.

Manisa’nın Salihli ilçesinde çarşamba günleri kurulan Çarşamba Pazarı’nda esnafa korona virüsü tedbirleri kapsamında esnaf odaları tarafından eldiven ve ıslak mendil dağıtıldı.

Çin’de başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi olarak nitelendirilen korona virüs (Covid-19) salgınına karşı Salihli Modern Çarşamba Pazarı’nda, vatandaşlara daha hijyenik ve sağlıklı hizmet sunabilmeleri amacıyla Bakkallar Esnaf Odası, Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası ve Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından esnafa ıslak mendil ve eldiven dağıtıldı.

Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Rifat Yavaş, “Tüm dünyada hızla yayılan ve ülkemizde de görülen ’korona virüs’ için tüm önlemler giderek artarken, bizde pazarcı esnafımıza ıslak mendil ve eldiven dağıttık” derken, Bakkallar Esnaf Odası Başkanı İsmail Ünlü ise “Salihli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin korona virüs tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışması yaptığı pazarda, üyelerimizin müşterilerine daha hijyenik ve sağlık hizmet etmelerini sağlamak amacıyla ıslak mendil ve eldiven dağıttık” dedi.

Öte yandan pazarda korona virüsüne karşı bazı esnafların ise maske taktıkları görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.