Salihli CHP danışma kurulu toplantısı yaptı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2016 - 14:54, Güncelleme: 03.12.2016 - 14:54
 

Salihli CHP danışma kurulu toplantısı yaptı

İsmet Kocabıyık Başkanlığı’ndaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Salihli İlçe Örgütü 2016 yılı 2. dönem danışma kurulu toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.CHP Manisa Milletvekilleri Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer, İl Başkanı...
İsmet Kocabıyık Başkanlığı’ndaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Salihli İlçe Örgütü 2016 yılı 2. dönem danışma kurulu toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.CHP Manisa Milletvekilleri Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer, İl Başkanı Halil Tokul, belediye meclis üyeleri, çevre ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile parti üyelerinin katıldığı danışma kurulu toplantısının açılış konuşmasını İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık yaptı. Kocabıyık, “Bir yılın daha sonuna gelinmiş bulunmaktayız. Ülkemiz ve Cumhuriyetimiz için zorlu, kanlı ve acılarla dolu bir yıl oldu. İktidarın alabildiğince uygulamaya çalıştığı sindirme ve korku politikalarına karşı hep mücadele ettik. CHP ailesi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bizim CHP olarak her kesimle bütünleşerek bu gidişata kesinlikle dur demeli ve engel olmalıyız. Her şeye rağmen olası referandum süreci yaşamak zorunda kalırsak, bütün gücümüzle bunun sonucunu hep bir ağızdan aynı söylemle dile getirip ’Hayır’a çevirebilmeliyiz” dedi.İlçe Başkanı Kocabıyık, 2016 yılında gerçekleştirdikleri faaliyetleri açıklarken, danışma kurulu toplantısı basına kapalı devam etti.
İsmet Kocabıyık Başkanlığı’ndaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Salihli İlçe Örgütü 2016 yılı 2. dönem danışma kurulu toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.CHP Manisa Milletvekilleri Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer, İl Başkanı...
İsmet Kocabıyık Başkanlığı’ndaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Salihli İlçe Örgütü 2016 yılı 2. dönem danışma kurulu toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.
CHP Manisa Milletvekilleri Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer, İl Başkanı Halil Tokul, belediye meclis üyeleri, çevre ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile parti üyelerinin katıldığı danışma kurulu toplantısının açılış konuşmasını İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık yaptı. Kocabıyık, “Bir yılın daha sonuna gelinmiş bulunmaktayız. Ülkemiz ve Cumhuriyetimiz için zorlu, kanlı ve acılarla dolu bir yıl oldu. İktidarın alabildiğince uygulamaya çalıştığı sindirme ve korku politikalarına karşı hep mücadele ettik. CHP ailesi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bizim CHP olarak her kesimle bütünleşerek bu gidişata kesinlikle dur demeli ve engel olmalıyız. Her şeye rağmen olası referandum süreci yaşamak zorunda kalırsak, bütün gücümüzle bunun sonucunu hep bir ağızdan aynı söylemle dile getirip ’Hayır’a çevirebilmeliyiz” dedi.
İlçe Başkanı Kocabıyık, 2016 yılında gerçekleştirdikleri faaliyetleri açıklarken, danışma kurulu toplantısı basına kapalı devam etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.