Salihli Emirspor şampiyonluğunu ilan etti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2019 - 11:52, Güncelleme: 23.12.2019 - 11:52
 

Salihli Emirspor şampiyonluğunu ilan etti

1.amatör E Grubu’nda Şampiyonluk Mücadelesi Veren Salihli Emirspor, Poyrazdamlarıspor’u 2-0 Yenerek Ligin Bitimine 3 Hafta Kala Şampiyonluğunu İlan Etti.
1. Amatör E Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Salihli Emirspor, Poyrazdamlarıspor’u 2-0 yenerek ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Salihli ekiplerinin yer aldığı Manisa 1. Amatör Küme E Grubunun lideri Emirspor, ligin 11. haftasında Poyrazdamlarıspor ile karşılaştı. Emirhacılı Stadı’nda oynanan maçta rakibini 2-0’lık sonuçla geçen Emirspor puanını 25’e çıkararak, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan edip, Süper Amatör Küme Play-off maçlarında mücadele etmeye hak kazandı. Ligin ilk etabında şampiyonluğu bitime 3 hafta kala ilan etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kulüp Başkanı Mustafa Yüksel, “Emirspor olarak hedefimiz aynı başarıyı play-oflarda da gösterip, adımızı Süper Amatör Küme’ye yazdırmak istiyoruz. Takım olarak buna kenetlendik, bu sezon başaracağımıza inancım tam.” diye konuştu. Önümüzdeki haftayı maç yapmadan geçecek olan Emirspor, Keli Zaferspor ile karşılaştıktan sonra lig perdesini Kapancıspor ile kapatacak.
1.amatör E Grubu’nda Şampiyonluk Mücadelesi Veren Salihli Emirspor, Poyrazdamlarıspor’u 2-0 Yenerek Ligin Bitimine 3 Hafta Kala Şampiyonluğunu İlan Etti.

1. Amatör E Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Salihli Emirspor, Poyrazdamlarıspor’u 2-0 yenerek ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Salihli ekiplerinin yer aldığı Manisa 1. Amatör Küme E Grubunun lideri Emirspor, ligin 11. haftasında Poyrazdamlarıspor ile karşılaştı. Emirhacılı Stadı’nda oynanan maçta rakibini 2-0’lık sonuçla geçen Emirspor puanını 25’e çıkararak, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan edip, Süper Amatör Küme Play-off maçlarında mücadele etmeye hak kazandı.

Ligin ilk etabında şampiyonluğu bitime 3 hafta kala ilan etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kulüp Başkanı Mustafa Yüksel, “Emirspor olarak hedefimiz aynı başarıyı play-oflarda da gösterip, adımızı Süper Amatör Küme’ye yazdırmak istiyoruz. Takım olarak buna kenetlendik, bu sezon başaracağımıza inancım tam.” diye konuştu.

Önümüzdeki haftayı maç yapmadan geçecek olan Emirspor, Keli Zaferspor ile karşılaştıktan sonra lig perdesini Kapancıspor ile kapatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.