Salihli Gençlik Merkezi’nden ‘farkındalık’ çalışması

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2016 - 17:55, Güncelleme: 18.11.2016 - 17:55
 

Salihli Gençlik Merkezi’nden ‘farkındalık’ çalışması

Salihli’de Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Salihli Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri, Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi.Salihli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Ayaz Gençlik ve Spor...
Salihli’de Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Salihli Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri, Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi.Salihli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Ayaz Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Gençlerden Ecdada Mektup - 15 Temmuz Şehitlerine’ adlı mektup yarışması ile ilgili olarak da bilgi verdi. Yarışmanın tanıtımı için okullarda afişleme çalışması başlattıklarını belirten Ayaz, ilgili yarışma ile Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşen asker, polis ve sivillere hitaben mektup yazılacağını söyledi. Ayaz, şöyle konuştu: “Yarışmada ilde dereceye girenler 21 Şubat-15 Mart 2017 tarihleri arasında il müdürlüklerinin internet sitesinde açıklanacak olup genel müdürlüğün yapacağı nihai değerlendirmenin sonuçları ise 15 Nisan 2017 tarihinde internette etkinlikler ve sosyal medyada duyurulacaktır. Katıldığı ilde yapılan değerlendirmede ilk 3‘e girme başarısı gösteren gençlere il müdürlükleri tarafından uygun görülen bir ödül verilecektir. Genel müdürlüğün yaptığı değerlendirmede her 3 kategoride ilk 3‘e giren gençlerden, 1.olana ultrabook 2. olana dizüstü bilgisayar 3. olana akıllı telefon verilecektir. Dereceye girenler gençlik haftasında Ankara’ya davet edilecek ve devlet büyüklerimizin kabullerinde hazır bulunacaktır. Gençler ayrıca gençlik haftası programı kapsamında düzenlenecek tarih ve kültür gezisine götürülecektir”
Salihli’de Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Salihli Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri, Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi.Salihli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Ayaz Gençlik ve Spor...
Salihli’de Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Salihli Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri, Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi.
Salihli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Ayaz Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Gençlerden Ecdada Mektup - 15 Temmuz Şehitlerine’ adlı mektup yarışması ile ilgili olarak da bilgi verdi. Yarışmanın tanıtımı için okullarda afişleme çalışması başlattıklarını belirten Ayaz, ilgili yarışma ile Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşen asker, polis ve sivillere hitaben mektup yazılacağını söyledi. Ayaz, şöyle konuştu: “Yarışmada ilde dereceye girenler 21 Şubat-15 Mart 2017 tarihleri arasında il müdürlüklerinin internet sitesinde açıklanacak olup genel müdürlüğün yapacağı nihai değerlendirmenin sonuçları ise 15 Nisan 2017 tarihinde internette etkinlikler ve sosyal medyada duyurulacaktır. Katıldığı ilde yapılan değerlendirmede ilk 3‘e girme başarısı gösteren gençlere il müdürlükleri tarafından uygun görülen bir ödül verilecektir. Genel müdürlüğün yaptığı değerlendirmede her 3 kategoride ilk 3‘e giren gençlerden, 1.olana ultrabook 2. olana dizüstü bilgisayar 3. olana akıllı telefon verilecektir. Dereceye girenler gençlik haftasında Ankara’ya davet edilecek ve devlet büyüklerimizin kabullerinde hazır bulunacaktır. Gençler ayrıca gençlik haftası programı kapsamında düzenlenecek tarih ve kültür gezisine götürülecektir”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.