Salihli, Kula ve Selendi’deki öğrenciler bu kış üşümeyecek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2016 - 13:25, Güncelleme: 23.11.2016 - 13:25
 

Salihli, Kula ve Selendi’deki öğrenciler bu kış üşümeyecek

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası, Salihli, Kula ve Selendi’deki ilköğretim öğrencilerine yapacağı 1600 mont yardımını, Salihli Kaymakam Vekili Ali Osman İşsen ve Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek’in...
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası, Salihli, Kula ve Selendi’deki ilköğretim öğrencilerine yapacağı 1600 mont yardımını, Salihli Kaymakam Vekili Ali Osman İşsen ve Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek’in de katıldığı törenle açıkladı.Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin bulunduğu Salihli’nin yanı sıra Kula ve Selendi’deki öğrencileri sevindirecek. Toplam 1600 kışlık mont yardımını öğrencilere ulaştırma kararı alan Salihli TSO Yönetim Kurulu, Salihli Kaymakam Vekili Ali Osman İşsen ve Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek’in de katıldığı törenle yardım kararını deklare etti.Salihli TSO’nun Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törene, Kaymakam İşsen ve Milli Eğitim Müdürü Dilek’in yanı sıra, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Salihli TSO Kadınlar Birliği Yönetimi de katıldı.Üyelerine hizmetin yanı sıra toplumsal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini ve en büyük desteği eğitim alanına yaptıklarını anlatan Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, toplam 1600 montun 300’ünü Kula’da, 200’ünü Selendi’de ve 1100’ünü Salihli’deki okullarda dağıtacaklarını kaydetti. Dağıtım konusunu İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nden alınan ihtiyaç listesine göre çok titizlikle takip ettiklerini ve Salihli TSO Kadınlar Birliği üyelerinin bizzat giderek okul müdürlerine teslimatı yaptığını belirten Yüksel, özverili çalışmalarından dolayı Kadınlar Birliği’ne teşekkür etti.Salihli TSO’nun eğitime yönelik yaptığı desteğin çok anlamlı ve örnek bir davranış olduğunu ifade eden Kaymakam Vekili Ali Osman İşsen, sivil toplum kuruluşlarının ihtiyaç duyulan alanlarda tamamlayıcı bir görev gördüğünü, bunun alkışlanacak bir hareket olduğunu kaydetti. Aynı zamanda Manisa Vali Yardımcısı olan Kaymakam Vekili İşsen, Salihli TSO Yönetimini ve Kadınlar Birliği’ni eğitime yaptıkları katkıdan dolayı tebrik etti.
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası, Salihli, Kula ve Selendi’deki ilköğretim öğrencilerine yapacağı 1600 mont yardımını, Salihli Kaymakam Vekili Ali Osman İşsen ve Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek’in...
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası, Salihli, Kula ve Selendi’deki ilköğretim öğrencilerine yapacağı 1600 mont yardımını, Salihli Kaymakam Vekili Ali Osman İşsen ve Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek’in de katıldığı törenle açıkladı.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin bulunduğu Salihli’nin yanı sıra Kula ve Selendi’deki öğrencileri sevindirecek. Toplam 1600 kışlık mont yardımını öğrencilere ulaştırma kararı alan Salihli TSO Yönetim Kurulu, Salihli Kaymakam Vekili Ali Osman İşsen ve Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek’in de katıldığı törenle yardım kararını deklare etti.
Salihli TSO’nun Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törene, Kaymakam İşsen ve Milli Eğitim Müdürü Dilek’in yanı sıra, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Salihli TSO Kadınlar Birliği Yönetimi de katıldı.
Üyelerine hizmetin yanı sıra toplumsal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini ve en büyük desteği eğitim alanına yaptıklarını anlatan Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, toplam 1600 montun 300’ünü Kula’da, 200’ünü Selendi’de ve 1100’ünü Salihli’deki okullarda dağıtacaklarını kaydetti. Dağıtım konusunu İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nden alınan ihtiyaç listesine göre çok titizlikle takip ettiklerini ve Salihli TSO Kadınlar Birliği üyelerinin bizzat giderek okul müdürlerine teslimatı yaptığını belirten Yüksel, özverili çalışmalarından dolayı Kadınlar Birliği’ne teşekkür etti.
Salihli TSO’nun eğitime yönelik yaptığı desteğin çok anlamlı ve örnek bir davranış olduğunu ifade eden Kaymakam Vekili Ali Osman İşsen, sivil toplum kuruluşlarının ihtiyaç duyulan alanlarda tamamlayıcı bir görev gördüğünü, bunun alkışlanacak bir hareket olduğunu kaydetti. Aynı zamanda Manisa Vali Yardımcısı olan Kaymakam Vekili İşsen, Salihli TSO Yönetimini ve Kadınlar Birliği’ni eğitime yaptıkları katkıdan dolayı tebrik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.