Salihli, Kula ve Selendi’deki öğrencilere eşofman yardımı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2019 - 12:06, Güncelleme: 18.11.2019 - 12:06
 

Salihli, Kula ve Selendi’deki öğrencilere eşofman yardımı

Manisa’nın Salihli İlçesindeki Ticaret Ve Sanayi Odası, Salihli, Kula Ve Selendi’de İlkokulda Okuyan Öğrencilere Eşofman Yardımı Yapacak. Okullardaki İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Dağıtım İle İlgili Detaylar, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam Da Katıldığı Toplantıda Ele Alındı.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Salihli, Kula ve Selendi’de ilkokulda okuyan öğrencilere eşofman yardımı yapacak. Okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtım ile ilgili detaylar, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam da katıldığı toplantıda ele alındı. Salihli TSO’nun her yıl geleneksel hale getirdiği öğrencilere giyecek yardımı kapsamında bu yıl eşofman takımı dağıtımı yapılmasına karar verildi. Salihli’nin yanı sıra Kula ve Selendi’deki okullarda 1, 2, 3 ve 4. sınıflarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yapılması kararlaştırılan eşofman yardımı ile ilgili Salihli TSO’da Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldıray Demirtaş’ın da katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Bundan önceki yıllarda mont dağıtımı yaptıklarını, bu yıl eşofman takımı dağıtımı konusunda mutabakat sağladıklarını anlatan Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, dağıtım yapılacak okulların ve öğrencilerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edildiğini ve Kadınlar Birliği üyelerinin bizzat okulları ziyaret ederek eşofman kolilerini okul idarecilerine teslim edeceklerini anlattı. Özverili çalışmaları nedeniyle Kadınlar Birliği yönetimine teşekkür eden Yüksel, şu bilgileri verdi: “Eğitim alanında her türlü yardımı elimizden geldiği ölçüde yapıyoruz. Bu sene Salihli, Kula ve Selendi’deki Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belirlenen okullara toplam 800 adet alt-üst olmak üzere eşofman takımı dağıtımı yapacağız. Salihli TSO Kadınlar Birliği, kolileri okullara teslim edecek. Okul idarecileri de, ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit edip bu takımları çocuklara ulaştıracak.” Salihli TSO Yönetimi ve Kadınlar Birliği’ni eğitime verdikleri destekten dolayı kutlayan Salihli Kaymakamı Sağlam, sivil toplum kuruluşlarının yaptığı çalışmaların son derece anlamlı olduğunu ifade etti.
Manisa’nın Salihli İlçesindeki Ticaret Ve Sanayi Odası, Salihli, Kula Ve Selendi’de İlkokulda Okuyan Öğrencilere Eşofman Yardımı Yapacak. Okullardaki İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Dağıtım İle İlgili Detaylar, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam Da Katıldığı Toplantıda Ele Alındı.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Salihli, Kula ve Selendi’de ilkokulda okuyan öğrencilere eşofman yardımı yapacak. Okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtım ile ilgili detaylar, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam da katıldığı toplantıda ele alındı.

Salihli TSO’nun her yıl geleneksel hale getirdiği öğrencilere giyecek yardımı kapsamında bu yıl eşofman takımı dağıtımı yapılmasına karar verildi. Salihli’nin yanı sıra Kula ve Selendi’deki okullarda 1, 2, 3 ve 4. sınıflarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yapılması kararlaştırılan eşofman yardımı ile ilgili Salihli TSO’da Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldıray Demirtaş’ın da katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Bundan önceki yıllarda mont dağıtımı yaptıklarını, bu yıl eşofman takımı dağıtımı konusunda mutabakat sağladıklarını anlatan Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, dağıtım yapılacak okulların ve öğrencilerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edildiğini ve Kadınlar Birliği üyelerinin bizzat okulları ziyaret ederek eşofman kolilerini okul idarecilerine teslim edeceklerini anlattı. Özverili çalışmaları nedeniyle Kadınlar Birliği yönetimine teşekkür eden Yüksel, şu bilgileri verdi: “Eğitim alanında her türlü yardımı elimizden geldiği ölçüde yapıyoruz. Bu sene Salihli, Kula ve Selendi’deki Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belirlenen okullara toplam 800 adet alt-üst olmak üzere eşofman takımı dağıtımı yapacağız. Salihli TSO Kadınlar Birliği, kolileri okullara teslim edecek. Okul idarecileri de, ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit edip bu takımları çocuklara ulaştıracak.”

Salihli TSO Yönetimi ve Kadınlar Birliği’ni eğitime verdikleri destekten dolayı kutlayan Salihli Kaymakamı Sağlam, sivil toplum kuruluşlarının yaptığı çalışmaların son derece anlamlı olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.