Salihli kurtuldu, Urganlı play-out oynayacak

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2019 - 12:40, Güncelleme: 06.05.2019 - 12:40
 

Salihli kurtuldu, Urganlı play-out oynayacak

BAL 8. Grupta Somaspor 3. Lige yükselirken, Salihli Belediyespor ligde kaldı, Urganlıspor BAL’a tutunabilmek için Manisa Sanayispor ile play-out maçı oynayacak.Spor Bölgesel Amatör Lig 8. Grubu birinci sırada tamamlayan Somaspor, Denizli Atatürk...
BAL 8. Grupta Somaspor 3. Lige yükselirken, Salihli Belediyespor ligde kaldı, Urganlıspor BAL’a tutunabilmek için Manisa Sanayispor ile play-out maçı oynayacak.Spor Bölgesel Amatör Lig 8. Grubu birinci sırada tamamlayan Somaspor, Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan 3. Lige yükselme play-off maçında Burdur Bucak Oğuzhanspor’u uzatma anlarında bulduğu golle 2-1 yenerek 3. Lige yükseldi. Manisa ekiplerinin yer aldığı 8. Grupta Somaspor’un 3. Lige yükselmesiyle Salihli Belediyespor doğrudan ligde kalırken, Urganlıspor ise ligde kalabilmek için Manisa Sanayispor ile play-out oynayacak.2019/2020 Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de Manisa’yı Salihli Belediyespor, Yunusemre Belediyespor temsil ederken, 3. temsil edecek takım ise Urganlıspor-Manisa Sanayispor arasında oynanacak maç sonrası belli olacak.Öte yandan Manisa’yı önümüzdeki sezon 3. Lig’de Manisapor, Turgutluspor ve Somaspor temsil edecek.
BAL 8. Grupta Somaspor 3. Lige yükselirken, Salihli Belediyespor ligde kaldı, Urganlıspor BAL’a tutunabilmek için Manisa Sanayispor ile play-out maçı oynayacak.Spor Bölgesel Amatör Lig 8. Grubu birinci sırada tamamlayan Somaspor, Denizli Atatürk...

BAL 8. Grupta Somaspor 3. Lige yükselirken, Salihli Belediyespor ligde kaldı, Urganlıspor BAL’a tutunabilmek için Manisa Sanayispor ile play-out maçı oynayacak.

Spor Bölgesel Amatör Lig 8. Grubu birinci sırada tamamlayan Somaspor, Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan 3. Lige yükselme play-off maçında Burdur Bucak Oğuzhanspor’u uzatma anlarında bulduğu golle 2-1 yenerek 3. Lige yükseldi. Manisa ekiplerinin yer aldığı 8. Grupta Somaspor’un 3. Lige yükselmesiyle Salihli Belediyespor doğrudan ligde kalırken, Urganlıspor ise ligde kalabilmek için Manisa Sanayispor ile play-out oynayacak.

2019/2020 Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de Manisa’yı Salihli Belediyespor, Yunusemre Belediyespor temsil ederken, 3. temsil edecek takım ise Urganlıspor-Manisa Sanayispor arasında oynanacak maç sonrası belli olacak.

Öte yandan Manisa’yı önümüzdeki sezon 3. Lig’de Manisapor, Turgutluspor ve Somaspor temsil edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.