Salihli OSB yönetimi toplandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2019 - 18:41, Güncelleme: 07.08.2019 - 18:41
 

Salihli OSB yönetimi toplandı

Salihli Organize Sanayi Bölgesi (osb) Ağustos Ayı Toplantısı, Belediye Başkanı Ve Aynı Zamanda Salihli Osb Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda Başkanlığında Gerçekleştirildi.
Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Ağustos ayı toplantısı, Belediye Başkanı ve aynı zamanda Salihli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda başkanlığında gerçekleştirildi. 1xbet sitesine mobil giriş de mümkün ki 1xbet mobil giriş sayfası ve uygulama indirme bağlantısı mevcuttur. Belediye Encümen Salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın yanı sıra, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Karaca, Basri Ersoy ve OSB Müdürü Çağrı Duygu katıldı. İdari ve mali konuların görüşüldüğü toplantıda, Salihli OSB’ye gelecek doğalgaz için yapılacak olan alt yapı inşaat çalışmaları ele alınarak değerlendirmelerde bulunuldu. Salihli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Salihli OSB yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda, OSB 2.Etapta yeni fabrika inşaatlarının hızla devam ettiğini belirterek doğalgazın OSB’ye gelmesiyle yatırımcının en önemli sorunu olan enerji ihtiyacı sorununun da ortadan kalkacağını vurguladı.
Salihli Organize Sanayi Bölgesi (osb) Ağustos Ayı Toplantısı, Belediye Başkanı Ve Aynı Zamanda Salihli Osb Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Ağustos ayı toplantısı, Belediye Başkanı ve aynı zamanda Salihli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda başkanlığında gerçekleştirildi. 1xbet sitesine mobil giriş de mümkün ki 1xbet mobil giriş sayfası ve uygulama indirme bağlantısı mevcuttur.

Belediye Encümen Salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın yanı sıra, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Karaca, Basri Ersoy ve OSB Müdürü Çağrı Duygu katıldı. İdari ve mali konuların görüşüldüğü toplantıda, Salihli OSB’ye gelecek doğalgaz için yapılacak olan alt yapı inşaat çalışmaları ele alınarak değerlendirmelerde bulunuldu. Salihli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Salihli OSB yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda, OSB 2.Etapta yeni fabrika inşaatlarının hızla devam ettiğini belirterek doğalgazın OSB’ye gelmesiyle yatırımcının en önemli sorunu olan enerji ihtiyacı sorununun da ortadan kalkacağını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.