Salihli OSB’de turnuva heyecanı başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2019 - 10:07, Güncelleme: 24.10.2019 - 10:07
 

Salihli OSB’de turnuva heyecanı başladı

Manisa’nın Salihli İlçesindeki Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü(osb) Tarafından Organize Edilen Ve 8 Takımın Katılımı İle Gerçekleştirilecek Olan Firmalar Arası Halı Saha Turnuvasında Heyecan Başladı.
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (OSB) tarafından organize edilen ve 8 takımın katılımı ile gerçekleştirilecek olan firmalar arası halı saha turnuvasında heyecan başladı. Salihli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki birlik ve beraberliğin sağlanması adına düzenlenen, bu yıl ikincisi düzenlenen firmalar arası halı saha turnuvası, Gümüşçayı Halı Saha Tesisleri’nde oynanan maçlarla başladı. Turnuvanın bölge çalışanları arasında güçlü bağlar oluşturduğunu belirten OSB Müdürü Çağrı Duygu, A ve B grubu olmak üzere 2 grupta oynanacak olan turnuvanın 1 ay devam edeceğini söyledi. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen Duygu, “Geçen yıl ilkini düzenlediğimiz, bu yıl ikincisi olan ve geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz turnuva heyecanı başladı. Amacımız firmalar arası birliktelik sağlamaktır” dedi.
Manisa’nın Salihli İlçesindeki Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü(osb) Tarafından Organize Edilen Ve 8 Takımın Katılımı İle Gerçekleştirilecek Olan Firmalar Arası Halı Saha Turnuvasında Heyecan Başladı.

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (OSB) tarafından organize edilen ve 8 takımın katılımı ile gerçekleştirilecek olan firmalar arası halı saha turnuvasında heyecan başladı.

Salihli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki birlik ve beraberliğin sağlanması adına düzenlenen, bu yıl ikincisi düzenlenen firmalar arası halı saha turnuvası, Gümüşçayı Halı Saha Tesisleri’nde oynanan maçlarla başladı.

Turnuvanın bölge çalışanları arasında güçlü bağlar oluşturduğunu belirten OSB Müdürü Çağrı Duygu, A ve B grubu olmak üzere 2 grupta oynanacak olan turnuvanın 1 ay devam edeceğini söyledi.

Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen Duygu, “Geçen yıl ilkini düzenlediğimiz, bu yıl ikincisi olan ve geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz turnuva heyecanı başladı. Amacımız firmalar arası birliktelik sağlamaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.