Salihli potada emin adımlarla 2. Lig’e yürüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2019 - 12:37, Güncelleme: 13.05.2019 - 12:37
 

Salihli potada emin adımlarla 2. Lig’e yürüyor

Baş Antrenör Murat Öztürk ve yardımcı Antrenör Çağatay Köse yönetimindeki Salihli Belediyespor Basketbol Takımı, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde elde ettiği başarılı sonuçlarla emin adımlarla 2. Lig’e yürüyor. Erkekler Bölgesel...
Baş Antrenör Murat Öztürk ve yardımcı Antrenör Çağatay Köse yönetimindeki Salihli Belediyespor Basketbol Takımı, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde elde ettiği başarılı sonuçlarla emin adımlarla 2. Lig’e yürüyor. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Salihli Belediyespor, ligin son maçında deplasmanda konuk olduğu İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 71-69 yenerek adını final grubuna yazdırdı. İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan, başa baş ve zorlu geçen maçta Salihli Belediyespor’da Berkay Yunu 21, Mehmet Demir 16, Emir Apak 10, Mertcan Özen ve Çevik Çiftçi 8, Alp Özanadolu 6 ve Kaan Oray 2 sayı ile oynadı. Salihli Belediyespor ligdeki son 4 maçını kazanarak 13 puanla adını Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Final Grubu karşılaşmalarına yazdırdı. 20-25 Mayıs tarihlerinde Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynanacak Final Grubu karşılaşmalarında ilk üç sırayı alan ekipler, 2019-2020 sezonunda Basketbol 2. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak. Genç ve mütevazi bir kadro ile 2. Lig’e yürüdüklerini belirten Baş Antrenör Murat Öztürk, “Final grubu maçlarında da ilk üç sıra içerisinde yer alıp, Muğla’da 2. Lig biletini almak istiyoruz” dedi.
Baş Antrenör Murat Öztürk ve yardımcı Antrenör Çağatay Köse yönetimindeki Salihli Belediyespor Basketbol Takımı, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde elde ettiği başarılı sonuçlarla emin adımlarla 2. Lig’e yürüyor. Erkekler Bölgesel...

Baş Antrenör Murat Öztürk ve yardımcı Antrenör Çağatay Köse yönetimindeki Salihli Belediyespor Basketbol Takımı, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde elde ettiği başarılı sonuçlarla emin adımlarla 2. Lig’e yürüyor.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Salihli Belediyespor, ligin son maçında deplasmanda konuk olduğu İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 71-69 yenerek adını final grubuna yazdırdı.

İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan, başa baş ve zorlu geçen maçta Salihli Belediyespor’da Berkay Yunu 21, Mehmet Demir 16, Emir Apak 10, Mertcan Özen ve Çevik Çiftçi 8, Alp Özanadolu 6 ve Kaan Oray 2 sayı ile oynadı.

Salihli Belediyespor ligdeki son 4 maçını kazanarak 13 puanla adını Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Final Grubu karşılaşmalarına yazdırdı. 20-25 Mayıs tarihlerinde Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynanacak Final Grubu karşılaşmalarında ilk üç sırayı alan ekipler, 2019-2020 sezonunda Basketbol 2. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak.

Genç ve mütevazi bir kadro ile 2. Lig’e yürüdüklerini belirten Baş Antrenör Murat Öztürk, “Final grubu maçlarında da ilk üç sıra içerisinde yer alıp, Muğla’da 2. Lig biletini almak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.