Salihli potada şampiyonluk maçına çıkıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2019 - 11:48, Güncelleme: 03.02.2019 - 11:48
 

Salihli potada şampiyonluk maçına çıkıyor

Antrenör Murat Öztürk yönetimindeki Salihli Belediyespor Büyük Erkek Basketbol Takımı, Pazartesi günü(yarın) şampiyonluk maçına çıkıyor.Salihli’yi basketbolda başarılı bir şekilde temsil eden Salihli Belediyespor Büyük Erkek Basketbol...
Antrenör Murat Öztürk yönetimindeki Salihli Belediyespor Büyük Erkek Basketbol Takımı, Pazartesi günü(yarın) şampiyonluk maçına çıkıyor.Salihli’yi basketbolda başarılı bir şekilde temsil eden Salihli Belediyespor Büyük Erkek Basketbol Takımı, deplasmanda konuk olduğu Ergüspor’u 68-36 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı. Yeşil-beyazlı ekip yarın akşam şampiyonluk maçında Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Salihli Belediye Spor Salonu’nda oynanacak olan ve saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşmayı Salihli Belediyespor kazanırsa şampiyon olup, adını bölgesel lige yazdıracak.Tüm taraftarları maça davet eden Antrenör Öztürk “Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda artık sona geldik. Bugünkü şampiyonluk maçına tüm Salihli halkına ve basketbol severleri bekliyoruz” dedi.
Antrenör Murat Öztürk yönetimindeki Salihli Belediyespor Büyük Erkek Basketbol Takımı, Pazartesi günü(yarın) şampiyonluk maçına çıkıyor.Salihli’yi basketbolda başarılı bir şekilde temsil eden Salihli Belediyespor Büyük Erkek Basketbol...

Antrenör Murat Öztürk yönetimindeki Salihli Belediyespor Büyük Erkek Basketbol Takımı, Pazartesi günü(yarın) şampiyonluk maçına çıkıyor.

Salihli’yi basketbolda başarılı bir şekilde temsil eden Salihli Belediyespor Büyük Erkek Basketbol Takımı, deplasmanda konuk olduğu Ergüspor’u 68-36 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı. Yeşil-beyazlı ekip yarın akşam şampiyonluk maçında Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Salihli Belediye Spor Salonu’nda oynanacak olan ve saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşmayı Salihli Belediyespor kazanırsa şampiyon olup, adını bölgesel lige yazdıracak.

Tüm taraftarları maça davet eden Antrenör Öztürk “Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda artık sona geldik. Bugünkü şampiyonluk maçına tüm Salihli halkına ve basketbol severleri bekliyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.