Salihli Selendililer Derneğinden gıda kolisi desteği

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2020 - 11:49, Güncelleme: 04.04.2020 - 11:49
 

Salihli Selendililer Derneğinden gıda kolisi desteği

SALİHLİ SELENDİLİLER KÜLTÜR, DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (SEL-DER), SELENDİ'DE İKAMET EDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE, KAYMAKAMLIK ARACILIĞIYLA 50 KOLİ GIDA YARDIMINDA BULUNDU.
Salihli Selendililer Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SEL-DER), Selendi’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere, Kaymakamlık aracılığıyla 50 koli gıda yardımında bulundu. Salihli Selendililer Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından hazırlanan 50 adet gıda paketi, yardıma muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere Selendi İlçe Kaymakamı Can Atak’a teslim edildi. Gıda kolilerinin tesliminin ardından bilgi veren Dernek Başkanı Mustafa Bozdoğan, "Biz de dernek olarak yaşanan bu salgın dolayısıyla doğup büyüdüğümüz memleketimiz olan Selendi ilçemizde yaşayan yardıma muhtaç ailelere bir şeyler yapmak istedik. Bu kapsamda yönetim olarak hazırladığımız yardım kolilerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere kaymakamımız Can Atak’a teslim ettik. Allah bu zor günlerden bir an önce kurtulmamızı nasip etsin" dedi. Kaymakam Can Atak ise dernek yöneticilerine bu duyarlılığından dolayı teşekkür etti.
SALİHLİ SELENDİLİLER KÜLTÜR, DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (SEL-DER), SELENDİ'DE İKAMET EDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE, KAYMAKAMLIK ARACILIĞIYLA 50 KOLİ GIDA YARDIMINDA BULUNDU.

Salihli Selendililer Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SEL-DER), Selendi’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere, Kaymakamlık aracılığıyla 50 koli gıda yardımında bulundu.

Salihli Selendililer Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından hazırlanan 50 adet gıda paketi, yardıma muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere Selendi İlçe Kaymakamı Can Atak’a teslim edildi. Gıda kolilerinin tesliminin ardından bilgi veren Dernek Başkanı Mustafa Bozdoğan, "Biz de dernek olarak yaşanan bu salgın dolayısıyla doğup büyüdüğümüz memleketimiz olan Selendi ilçemizde yaşayan yardıma muhtaç ailelere bir şeyler yapmak istedik. Bu kapsamda yönetim olarak hazırladığımız yardım kolilerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere kaymakamımız Can Atak’a teslim ettik. Allah bu zor günlerden bir an önce kurtulmamızı nasip etsin" dedi.

Kaymakam Can Atak ise dernek yöneticilerine bu duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.