Salihli SGK’ya yeni müdür

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2017 - 11:32, Güncelleme: 04.07.2017 - 11:32
 

Salihli SGK’ya yeni müdür

Salihli Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürlüğüne asaleten Nurettin Başoğlu’nun atandığı bildirildi. Yeni müdür Başoğlu görevine başladı.Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü’nde şef olarak görev yapan ve görevde yükselme sınavında...
Salihli Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürlüğüne asaleten Nurettin Başoğlu’nun atandığı bildirildi. Yeni müdür Başoğlu görevine başladı.Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü’nde şef olarak görev yapan ve görevde yükselme sınavında başarılı olan Nurettin Başoğlu, Aynur Ölgün’ün vekaleten görev yaptığı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Salihli Şube Müdürlüğüne atandı. Eski müdür Ölgün’ün ise İzmir’e atandığı öğrenildi.SGK Şube Müdürlüğüne asaleten atanan Başoğlu, 1993 yılından bu yana kurum içinde görev yaptığını ve Salihli’nin müdür olarak atandığı ilk yer olduğuna vurgu yaptı. Başoğlu, başarının bir ekip işi olduğunu söyledi.Telefonda Sohbet Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Ekiple birlikte Salihli’de iyi hizmetlere imza atmak istediklerini belirten Başoğlu “Burayı hizmet konusunda daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.1970 yılında Çorum’da doğan Nurettin Başoğlu evli ve 2 çocuk babası.
Salihli Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürlüğüne asaleten Nurettin Başoğlu’nun atandığı bildirildi. Yeni müdür Başoğlu görevine başladı.Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü’nde şef olarak görev yapan ve görevde yükselme sınavında...

Salihli Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürlüğüne asaleten Nurettin Başoğlu’nun atandığı bildirildi. Yeni müdür Başoğlu görevine başladı.

Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü’nde şef olarak görev yapan ve görevde yükselme sınavında başarılı olan Nurettin Başoğlu, Aynur Ölgün’ün vekaleten görev yaptığı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Salihli Şube Müdürlüğüne atandı. Eski müdür Ölgün’ün ise İzmir’e atandığı öğrenildi.

SGK Şube Müdürlüğüne asaleten atanan Başoğlu, 1993 yılından bu yana kurum içinde görev yaptığını ve Salihli’nin müdür olarak atandığı ilk yer olduğuna vurgu yaptı. Başoğlu, başarının bir ekip işi olduğunu söyledi.Telefonda Sohbet Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Ekiple birlikte Salihli’de iyi hizmetlere imza atmak istediklerini belirten Başoğlu “Burayı hizmet konusunda daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

1970 yılında Çorum’da doğan Nurettin Başoğlu evli ve 2 çocuk babası.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.