Salihli TSO, akreditasyon sertifikasını yeniledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2017 - 12:27, Güncelleme: 28.02.2017 - 12:27
 

Salihli TSO, akreditasyon sertifikasını yeniledi

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriliğine (TOBB) bağlı Odalar arasında ilk akreditasyon sertifikasını alan Odalardan biri olan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, 3 yılda bir yapılan denetimlerden başarıyla geçtikten sonra, TOBB’da düzenlenen törenle...
Türkiye Odalar ve Borsalar Biriliğine (TOBB) bağlı Odalar arasında ilk akreditasyon sertifikasını alan Odalardan biri olan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, 3 yılda bir yapılan denetimlerden başarıyla geçtikten sonra, TOBB’da düzenlenen törenle yeni sertifikasını aldı.TOBB’un ilk akredite odaları arasında yer alan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, 3 yılda bir yapılan denetimden başarıyla geçti. Bölgenin ilk altı yıldızlı Odası olan Salihli TSO, yenilenen akreditasyon belgesini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen törenle teslim aldı.Törene Salihli TSO’yu temsilen Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Başkan Yardımcıları Taner Kalay ve Günay Topkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Kaya ve Genel Sekreter Levent Kılınçaslan katıldı. TOBB Konferans Salonunda düzenlenen, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin de katıldığı ödül töreninde akreditasyon belgesi TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete tarafından Salihli TSO Başkanı İbrahim Yüksel ve yönetime takdim edildi.Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, üye memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirterek, hizmet standardını yükseltmek için yapılması gereken her türlü çalışmayı desteklediklerini ifade etti. Yüksel, yapılan çalışmalarla akreditasyonunu bir adım ileriye taşıyan Salihli TSO’nun her tür yeniliği yakından takip ettiğini kaydetti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Biriliğine (TOBB) bağlı Odalar arasında ilk akreditasyon sertifikasını alan Odalardan biri olan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, 3 yılda bir yapılan denetimlerden başarıyla geçtikten sonra, TOBB’da düzenlenen törenle...

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriliğine (TOBB) bağlı Odalar arasında ilk akreditasyon sertifikasını alan Odalardan biri olan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, 3 yılda bir yapılan denetimlerden başarıyla geçtikten sonra, TOBB’da düzenlenen törenle yeni sertifikasını aldı.

TOBB’un ilk akredite odaları arasında yer alan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, 3 yılda bir yapılan denetimden başarıyla geçti. Bölgenin ilk altı yıldızlı Odası olan Salihli TSO, yenilenen akreditasyon belgesini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen törenle teslim aldı.

Törene Salihli TSO’yu temsilen Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Başkan Yardımcıları Taner Kalay ve Günay Topkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Kaya ve Genel Sekreter Levent Kılınçaslan katıldı. TOBB Konferans Salonunda düzenlenen, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin de katıldığı ödül töreninde akreditasyon belgesi TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete tarafından Salihli TSO Başkanı İbrahim Yüksel ve yönetime takdim edildi.

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, üye memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirterek, hizmet standardını yükseltmek için yapılması gereken her türlü çalışmayı desteklediklerini ifade etti. Yüksel, yapılan çalışmalarla akreditasyonunu bir adım ileriye taşıyan Salihli TSO’nun her tür yeniliği yakından takip ettiğini kaydetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.