Salihli TSO, bölgenin ilk altı yıldızlı odası oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2016 - 13:04, Güncelleme: 16.11.2016 - 13:04
 

Salihli TSO, bölgenin ilk altı yıldızlı odası oldu

Manisa’nın Salihli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), akreditasyonda bir adım daha ileri giderek, altı standarttan belgelendirilen bölgedeki ilk ticaret ve sanayi odası olma başarısını gösterdi.ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesini 2006...
Manisa’nın Salihli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), akreditasyonda bir adım daha ileri giderek, altı standarttan belgelendirilen bölgedeki ilk ticaret ve sanayi odası olma başarısını gösterdi.ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesini 2006 yılında almış olan Salihli TSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yayınlanan akreditasyon standardına uygunluğu Türk Loydu Vakfı tarafından 2007 yılında yapılan denetimle tasdik edilerek, akredite olmuştu.Akredite oda olarak 10 yıldır hizmetlerini sürdüren Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, hizmet kalitesini geliştirerek sürdürmek için kalite ve akreditasyonun yanında, ISO 14001:2015 Çevre Yönetimi, BS OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 10002:2014 Müşteri (Üye) Memnuniyeti ve ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi uygunluk belgelerini de aldı. DQS Denetim ve Belgelendirme Kurumu Baş Denetçisi Süleyman Aygün ve denetçileri tarafından yürütülen üç günlük bir denetim maratonunu geride bırakan Salihli TSO, denetim sonucunda başarılı bulundu.Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, üye memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirterek, yapılan çalışmalarla akreditasyonunu bir adım ileriye taşıyan Salihli TSO’nun hizmet kalitesini yükselttiğini, üyelere daha iyi hizmet vermekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Manisa’nın Salihli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), akreditasyonda bir adım daha ileri giderek, altı standarttan belgelendirilen bölgedeki ilk ticaret ve sanayi odası olma başarısını gösterdi.ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesini 2006...
Manisa’nın Salihli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), akreditasyonda bir adım daha ileri giderek, altı standarttan belgelendirilen bölgedeki ilk ticaret ve sanayi odası olma başarısını gösterdi.
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesini 2006 yılında almış olan Salihli TSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yayınlanan akreditasyon standardına uygunluğu Türk Loydu Vakfı tarafından 2007 yılında yapılan denetimle tasdik edilerek, akredite olmuştu.
Akredite oda olarak 10 yıldır hizmetlerini sürdüren Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, hizmet kalitesini geliştirerek sürdürmek için kalite ve akreditasyonun yanında, ISO 14001:2015 Çevre Yönetimi, BS OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 10002:2014 Müşteri (Üye) Memnuniyeti ve ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi uygunluk belgelerini de aldı. DQS Denetim ve Belgelendirme Kurumu Baş Denetçisi Süleyman Aygün ve denetçileri tarafından yürütülen üç günlük bir denetim maratonunu geride bırakan Salihli TSO, denetim sonucunda başarılı bulundu.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, üye memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirterek, yapılan çalışmalarla akreditasyonunu bir adım ileriye taşıyan Salihli TSO’nun hizmet kalitesini yükselttiğini, üyelere daha iyi hizmet vermekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.